3 zodii norocoase în sezonul Balanței. Astrele sunt mult mai binevoitoare cu anumiți nativi, de ce au parte până pe 22 octombrie

Autor: Bianca Vidoi

3 zodii norocoase în sezonul Balanței

Sursa: Kanal D

Sezonul Balanței a început la data de 22 septembrie, iar nativii sunt influențați de această schimbare.

Sezonul Balanței a început la data de 22 septembrie, iar până la data de 23 octombrie, semnul Balanței îi va influența pe nativii zodiilor. Balanța scoate la suprafață elementele senzuale, iar frumusețea și armonia fac parte din această categorie. Există însă trei nativi care vor fi influențați mai mult în sezonul Balanței și care trebuie să se pregătească pentru una dintre cele mai bune perioade din viața lor.

3 zodii norocoase în sezonul Balanței

Echinocțiul de toamnă a avut loc la data de 22 septembrie, zi în care am trecut de la zodia Fecioară la sezonul Balanțelor, ce va dura până la data de 23 octombrie. Sezonul Balanței îi va ajuta pe nativi să se reechilibreze pe toate planurile și să aleagă întotdeauna ceea ce este bine pentru ei, însă fără a schimba modul în care se simt apropiații lor.

Această perioadă o să fie una plină de surprize pentru trei nativi, ce o să aibă parte de schimbări surprinzătoare pentru care trebuie să fie pregătiți.

Berbec

Berbecii se vor bucura de nenumărate schimbări în viața lor în sezonul Balanței, deoarece este perioada în care Soarele se află în casa parteneriatului, punând astfel accent pe toate tipurile de conexiuni pe care le aveți cu oamenii din jurul vostru.

Comportamentul vostru impulsiv pentru care sunteți cunoscut se va domoli și o să vă găsiți echilibrul de care aveți nevoie pentru a vă pune gândurile în ordine.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Gabriel Trifu, adevărul său despre divorțul de Catrinel Sandu: „Ce o interesa pe ea cel mai tare era cum va fi privită aici în România vizavi de divorțul nostru.”

Sezonul Balanței o să vă ofere o gândire limpede cu privire la toate parteneriatele în care sunteți implicați, fie că sunt amoroase sau profesionale. Veți observa cum conexiunile din jurul vostru vă ajută să vă dezvoltați ca și persoană, dar și financiar. Deși este posibil să observați câteva modificări în relațiile pe care le aveți, nu trebuie să vă faceți griji pentru că acestea se transformă într-un mod la care nici nu v-ați așteptat.

Balanță

Soarele a intrat în zodia Balanță, astfel este normal ca astrele să fie mai binevoitoare cu nativii zodiei Balanță până la data de 23 octombrie 2024. Berbecii se concentrau asupra relațiilor pe care le au, însă Balanțele își vor dori ca în această lună să pună pe primul loc obiectivele și idealurile pe care le au în viață, deoarece simt că nimic nu le poate opri. 

Citește și: Horoscopul chinezesc al dragostei pentru luna octombrie 2024: O zodie află că este înșelată, iar acest lucru o va obosi psihic

Balanțele vor trece printr-o schimbare totală, în care toate experiențele prin care au trecut până acum le-au ajutat să devină mai puternice și hotărâte cu privire la propria cale în viață. Nativii acestei zodii își vor schimba stilul vestimentar, aspectul fizic, comportamentul, dar și relațiile pe care le au cu oamenii din jur. Sunteți dispuși să puneți piciorul în prag pentru a obține ceea ce vă doriți și nu vă este frică să aveți discuții în contradictoriu cu persoane importante.

Capricorn

Și Capricornii se numără printre zodiile ajutate de astre în sezonul Balanței. Soarele a intrat în zodia Balanță, ceea ce îi va ajuta pe nativii zodiei Capricorni să pună mai mult accent pe imaginea pe care o prezintă oamenilor. Munca pe care ai depus-o pe parcursul anilor începe să dea roade, iar în ochii superiorilor tăi ești un angajați model, motiv pentru care este foarte posibil să primiți o mărire de salariu sau chiar un post mai avansat decât cel pe care îl aveți. 

În cazul în care simțiți că locul de muncă pe care îl aveți nu vă aduce toate beneficiile de care aveți nevoie atunci vă luați inima în dinți și căutați un mediu în care să fiți apreciat pentru abilitățile voastre, dar și pentru cunoștințele pe care le aveți în domeniu. Este un moment bun pentru a vă schimba viața și a ieși din zona de confort.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.