În această seară, de la ora 20:00, în ”Totul pentru familia mea”, Akif îi face o dezvăluire șocantă lui Omer

Autor: Lavinia Medrea
video Foto(5)

În noul episod din serialul ”Totul pentru familia mea”, difuzat de la ora 20:00, la Kanal D, evenimentele dramatice, neașteptate, se succeed cu repeziciune în viața personajelor preferate ale producției.

Accidentul în care a fost implicat Orhan, și a cărui victimă este Cansu, declanșează panica  în familia Eren. Nebahat nu își revine din drama pe care o trăiește, de când a aflat că Akif o înseală, în continuare, cu Surreya, dar bărbatul său, în schimb, se bucura din plin de ultimele sale zile de viață, după ce a aflat diagnosticul crunt primit de la medicul neurochirurg.

Citește și: În această seară, de la ora 20:00, în serialul ”Totul pentru familia mea”, difuzat la Kanal D, Aybike și Oğulcan au parte de o surpriză șocantă

În această seară, de la ora 20:00, în ”Totul pentru familia mea”, Akif îi face o dezvăluire șocantă lui Omer

Akif nu știe însă că s-a produs o încurcătură teribilă, iar analizele sale îi permit acestuia să aibă o viață îndelungată, și face tot posibilul pentru a repara parte dintre greșelile săvârșite până acum. Mai mult, bărbatul îi va face o mărturisire șocantă lui Ömer, care vizează familia tânărului.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Gabriel Trifu, adevărul său despre divorțul de Catrinel Sandu: „Ce o interesa pe ea cel mai tare era cum va fi privită aici în România vizavi de divorțul nostru.”

Citește și: În această seară, de la ora 20:00, în serialul ”Totul pentru familia mea”, Akif primește o veste devastatoare

Ayla face eforturi pentru a-l scoate din viața copiilor săi pe Gökhan, și apelează la sprijinul iubitei lui Berk, Aybike, în vreme ce Oğulcan, fiind tot mai apropiat de anturajul lui Sarp, continuă să aibă neînțelegeri cu vărul său, Omer, iar un proiect al liceului, în care cei doi tineri sunt implicați fac ca relația dintre ei să devină extrem de tensionată.

Nu ratați, în această seară, de la ora 20:00, un nou episod din serialul ”Totul pentru familia mea”, difuzat la Kanal D.

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.