Cine este actrița care dă viață personajului Şebnem Sualp, din noul serial „Inimă rebelă”. Publicul a cunoscut-o deja pe frumoasa Şebnem Hassanisoughi în producția „Patria mea ești tu”, în care a jucat rolul Eftalya

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 25 sep 2024, 15:01

Şebnem Hassanisoughi, actrița care joacă rolul Şebnem Sualp în noul serial Inima rebelă, ce va începe pe 2 octombrie, la Kanal D, apariție de senzație în mediul online! Iată cu ce se ocupă aceasta când nu se află pe platourile de filmare!

Pe 2 octombrie 2024, Kanal D va aduce în atenția telespectatorilor un nou serial de excepție, intitulat „Inimă rebelă”, care va prezența o poveste impresionantă de viață. Producția are o distribuție remarcabilă, din care face parte și renumita actrița Şebnem Hassanisoughi, care interpretează rolul secundar Şebnem Sualp. Dincolo de marea sa iubire pentru actorie, aceasta mai are o pasiune nebănuită pentru muzică.

Cine este actrița care dă viață personajului Şebnem Sualp, din noul serial „Inimă rebelă”

Şebnem Hassanisoughi s-a născut în anul 1985, în Istanbul, într-o familie cu origini mixte, în care tatăl provine din Iran iar mama din Serbia. Aceasta și-a descoperit talentul actoricesc încă din copilărie și s-a orientat către Facultatea de Arte din cadrul Conservatorului din Istanbul și apoi s-a reorientat către Facultatea de Teatru și Artă Dramatică din cadrul Universității Mimar Sinan, unde a absolvit ulterior și un master la Departamentul de Film și Artă Dramatică.

Citește și: Cine este și câți ani are Rojbin Erden, care joacă rolul Asi, în serialul „Inimă rebelă”, ce va începe din 2 octombrie la Kanal D! Iată care este a două mare pasiune a superbei actrițe, dincolo de platourile de filmare

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Gabriel Trifu, adevărul său despre divorțul de Catrinel Sandu: „Ce o interesa pe ea cel mai tare era cum va fi privită aici în România vizavi de divorțul nostru.”

Ambițioasa Sebnem Hassanisoughi a debutat în anul 2008, pe platourile de filmare ale serialului "Dantel", în care deși a avut un rol secundar a jucat impecabil, iar talentul ei a fost remarcat rapid de marile case de producție din Turcia. Aceasta a primit în fiecare an câte un rol important într-un serial de succes și a devenit din ce în ce mai cunoscută și mai apreciată și a început să joace și în filme artistice.

Şebnem Hassanisoughi, pasiune nebănuită pentru muzică

Publicul din România a cunoscut-o pe talentată actrița Şebnem Hassanisoughi încă din anul 2017, când a jucat în serialul Patria mea ești tu, în care a dat viață personajului Eftalya, care i-a adus un succes răsunător și un plus de notorietate.

Citește și: EFTELYA din "PATRIA MEA ESTI TU", una dintre cele mai frumoase si talentate actrite si fotomodele din Turcia la numai 32 de ani! Iata cum arata Sebnem Hassanisoughi in viata reala si ce face in afara platourilor de filmare!

Dincolo de prima sa dragoste pentru actorie, Şebnem Hassanisoughi mai are o pasiune imensă pentru muzică. Aceasta a studiat Canto, în cadrul Conservatorului de Stat din Istanbul și apoi a continuat să se perfecționeze în ambele domenii și a reușit să le îmbine cu succes. De curând, frumoasa actriță a publicat pe contul ei de Instagram un clip în care fredonează încântător o melodie, spre marea uluire a urmăritorilor săi. 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.