Cine este și câți ani are Murat Divitçioğlu, care joacă rolul Gökhan, tatăl biologic al lui Berk, în serialul Totul pentru familia mea! Iată cum arată celebrul actor în postura de tătic, dincolo de platourile de filmare

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 25 sep 2024, 15:56

Murat Divitçioğlu, actorul care joacă rolul Gökhan, în serialul Totul pentru familia mea, apariție de senzație alături de soție și de fiica lor!

Murat Divitçioğlu se numără printre cei mai apreciați actori din generația să și continuă să își surprindă fanii cu noi proiecte de senzație pe micile ecrane, dar și cu noi apariții încântătoare în mediul online, unde este destul de activ. Cel mai recent proiect din care a făcut parte carismaticul actor este serialul Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul secundar Gökhan, care i-a adus succes și notorietate în multe țări în care producția a fost difuzată.

Cine este și câți ani are Murat Divitçioğlu, care joacă rolul Gökhan în serialul Totul pentru familia mea

Murat Divitçioğlu s-a născut în anul 1980, în Istanbul, într-o familie modestă, care cu toate acestea i-a oferit o bună educație și creștere, cât și posibilitatea de a-și finaliza studiile și de a-și construi o carieră solidă în domeniul actorie, așa cum visase încă din perioada adolescenței.

După încheierea studiilor liceale, ambițiosul tânăr s-a înscris la Facultatea de Teatru și Film, din cadrul Universității de Stat din Istanbul, pe care a absolvit-o cu succes și astfel și-a văzut împlinită marea dorință de a deveni actor, iar la scurtă vreme a debutat pe scena Teatrului de Stat, unde a fost rapid remarcat datorită abilităților sale și a talentului uluitor.

Citește și: Adevăratul motiv pentru care îndrăgita actriță Su Burcu Yazgı Coşkun a părăsit distribuția serialului “Totul pentru familia mea”, în care a jucat rolul Asiye! Și-a dorit să se retragă sau totul s-a petrecut conform scenariului?

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Gabriel Trifu, adevărul său despre divorțul de Catrinel Sandu: „Ce o interesa pe ea cel mai tare era cum va fi privită aici în România vizavi de divorțul nostru.”

În anul 2007, chipeșul actor a debutat pe platourile de filmare ale serialului Memleket Hikayeleri: Yine Bana Kalasin, care i-a deschis drumul spre noi oportunități pe plan profesional. Cel mai recent serial în care a jucat este Totul pentru familia mea, în care a dat viață personajului Gökhan.

Murat Divitçioğlu, actorul care joacă rolul Gökhan, în serialul Totul pentru familia mea, apariție de senzație alături de soție și de fiica lor

Dincolo de activitatea profesională intensă, renumitul actor Murat Divitçioğlu este un bărbat fericit și împlinit și pe plan personal deoarece are o căsnicie reușită alături de soția lui, care i-a dăruit o fetiță minunată și împreună formează o familie superbă și unită.

Citește și: Akif își recunoaște păcatele înainte de a fi prea târziu. Ce se întâmplă în episodul de azi al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”? Vezi online live episodul de miercuri, 25 septembrie, începând cu ora 20:00

Când nu se află pe platourile de filmare, Murat Divitçioğlu este foarte activ în mediul online, unde publică deseori imagini și clipuri de senzație atât de la ședințele foto, cât și din arhivă personală, spre marea încântare a urmăritorilor săi.

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.