Simay Barlas, protagonista noului serial „Inimă rebelă”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum arăta celebra actriță în urmă zece ani, la începutul carierei sale

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 25 sep 2024, 16:43

Simay Barlas, o actriță apreciata in Turcia

Sursa: Instagram Simay Barlas

Simay Barlas, actrița care dă viață personajului principal în noul serial „Inimă rebelă”, ce va începe pe 2 octombrie la Kanal D, transformare uluitoare! Iată cum arăta îndrăgita actriță la debutul ei pe platourile de filmare!

Simay Barlas are doar 25 de ani și cu toate acestea se numără deja printre cele mai apreciate și admirate actrițe din tânăra generație în Turcia. Aceasta a debutat pe platourile de filmare de la fragedă vârstă de 15 ani și de atunci s-a îndrăgostit iremediabil de actorie și a continuat să participe la diverse casting-uri, iar în cei zece ani de activitate a reușit să cucerească publicul cu talentul ei desăvârșit și cu frumusețea ei răpitoare.

Cel mai recent proiect din care a făcut parte carismatică actrița este serialul Inima rebelă, în care a dat viață personajului principal Ruya, un rol dificil și solicitant însă jucat cu o dăruire iesita din comun, ce i-a asigurat un succes uriaș.

Simay Barlas, transformare uluitoare de-a lungul celor 10 ani de activitate

Publicul din România a cunoscut-o pe superba actriță Simay Barlas încă din anul 2017, când a jucat în serialul Furtună pe Bosfor, în care a dat viață personajului Öykü, apoi aceasta a revenit la Kanal D, în producția Nemilosul Istanbul,

în care a interpretat rolul Damla și din 2 octombrie tânăra va juca în noul serial Inima rebelă.

Citește și: Cine este actrița care dă viață personajului Şebnem Sualp, din noul serial „Inimă rebelă”. Publicul a cunoscut-o deja pe frumoasa Şebnem Hassanisoughi în producția „Patria mea ești tu”, în care a jucat rolul Eftalya

Născută în anul 1999, în Istanbul, Simay Barlas a crescut într-o familie bogată, care i-a oferit o educație de seama și suportul necesar pentru a-și îndeplini marele vis de a deveni actrița.

În perioada liceului, această a început să joace în echipa de teatru a școlii, unde s-a remarcat rapid datorită talentului dovedit și la scurtă vreme a fost cooptată în distribuția serialului Furtună pe Bosfor, în care a jucat un rol episodic, dar care a marcat debutul ei în fascinantă lume a cinematografiei turcești și totodată i-a deschis calea către noi oportunități.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Gabriel Trifu, adevărul său despre divorțul de Catrinel Sandu: „Ce o interesa pe ea cel mai tare era cum va fi privită aici în România vizavi de divorțul nostru.”

Din 2 octombrie, Simay Barlas va interpreta rolul principal Rüya, în noul serialul „Inimă rebelă”

Noul serial turcesc „Inimă rebelă” va aduce în atenția publicului o pleiadă de actori renumiți și foarte apreciați în Turcia, pe care telespectatorii din România i-au cunoscut deja în alte producții difuzate în anii trecuți la Kanal D, dar și tineri aflați la început de drum în domeniul actoriei, talentați și ambițioși.

Citește și: Cine este actorul care dă viață personajului principal Serhan Soysalan, din noul serial „Inimă rebelă”. Publicul l-a cunoscut deja pe Yurdaer Okur în producția „Secrete de familie”, în care a jucat rolul Procurorului Turgut Ali

Printre tinerii actori se numără și superbă actrița Simay Barlas, care va da viață personajului central feminin, Ruya, ce îl va avea partener de platou pe chipeșul actor Halit Özgür Sarı, cunoscut pentru rolurile lui din serialele Totul pentru familia mea și Destăinuiri, care va interpreta rolul principal, Yaman.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.