Gagea se simte atras de Criss? Antoni fierbe de gelozie: "O place!" Rebecca o pune la zid pe concurentă. Aflați ce se va întâmpla, joi, 26 septembrie, în ''Casa iubirii'', de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 25 sep 2024, 18:58

 Noi tensiuni în Casa iubirii! Antoni e măcinat de gelozie când o vede pe Criss alături de Gagea. Roberta intervine și o pune la zid pe concurentă.

Săptămâna continuă cu noi momente de senzație, noi concurenți dornici să își caute jumătatea, dar și multe provocări pentru ei și răsturnări uluitoare de situație. În ediția de joi, 26 septembrie, predomină o atmosferă tensionată, după ce Criss stă de vorbă cu Gagea.

Citește și: Alexandra, geloasă chiar de ziua Virginiei! Reacția concurentei de la „Casa iubirii” după ce Gagea i-a oferit un buchet de flori sărbătoritei

Antoni fierbe de gelozie! Criss face pași spre Gagea?

În ediția de joi, 26 septembrie, Antoni dă primele semne de gelozie. După ce a încheiat relația cu Rebecca, tânărul a făcut pași spre Criss, noua concurentă din Casa iubirii. În ultimele zile, cei doi tineri s-au apropiat din ce în ce mai mult și au dat semne că se plac. Însă, în ediția de joi, insistențe lui Gagea tulbură cunoașterea dintre cei doi concurenți din Casa iubirii.

Gagea: "Ce faceți?"

Antoni: "Doamne ferește! Vezi că te strigă Patrick!"

Gagea: "Nu mă strigă! Sincer, Criss e puțin fiartă pe tine. Uite, se joacă cu părul în discuțiile vostre!"

Antoni: "Dar ce treabă ai tu? Robi... ia-l pe ăsta de aici."

Robi: "Dacă îi place Criss, ce vrei? A văzut că nu ai vrăjeală să o combini și a venit el."

Gagea: "Criss, deranjez dacă mai stau și eu să discutăm?"

Antoni: "Uite, nu mai am ce să vorbesc."

Criss: "Aveam o discuție."

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Gabriel Trifu, adevărul său despre divorțul de Catrinel Sandu: „Ce o interesa pe ea cel mai tare era cum va fi privită aici în România vizavi de divorțul nostru.”

Gagea: "Ok, îmi cer scuze de deranj!"

Citește și: Ce școală a urmat Alexandra de la „Casa iubirii”! Puțină lume știe ce meserie are, de fapt, frumoasa concurentă

Între timp, Antoni recunoaște că interacțiunea dintre Criss și Gagea l-a deranjat. Rebecca intervine și o pune la zid pe concurentă.

Rebecca: "Acceptă că nu e foc pe tine, nici nu vorbește cu tine.

Omul nu te vrea."

Criss: "Acceptă că ești "PA" și vezi-ți de treaba ta."

Rebecca: "Eu accept că sunt "PA, dar acceptă că ești zero!"

Citește și: Bianca Giurcă, acuzații fără precedent la adresa cuplului Giuly-Robert: „Mai vrei să pleci acasă sau vrei să dăm unii în alții?” Care este motivul pentru care Giuly nu s-a mai putut abține

Rămâne de văzut ce se va întâmpla în Casa Iubirii. Fanii show-ului matrimonial vor avea parte de momente palpitante în această zi.  

Pentru a afla ce declarații face bărbatul, nu rata o nouă emisiune incendiară mâine! Show-ul de la Kanal D prezentat de Andreea Mantea le va aduce fanilor mai multe surprize în această ediție.

Ce se va mai întâmpla în Casa Iubirii poți afla în ediția de marți, 24 septembrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.