EXCLUSIV | Cum și-a sărbătorit Victor Cornea ziua de naștere, alături de Andreea Bălan și fiicele ei! Ce părere are Ilinca Vandici despre relația lor: „Diferență mare de vârstă între ei”

Autor: Diana Ghita

Victor Cornea a fost sărbătorit recent de Andreea Bălan și fiicele ei

Sursa: Captură KANAL D

Pe 24 septembrie, Victor Cornea, iubitul cântăreței Andreea Bălan, a sărbătorit împlinirea vârstei de 31 de ani într-un mod cu totul special.

Andreea Bălan, cunoscută nu doar pentru cariera sa muzicală, ci și pentru devotamentul față de familia ei, a organizat o surpriză emoționantă pentru Victor Cornea, în care au fost implicate și cele două fiice ale artistei, Ella și Clara.

Cum și-a sărbătorit Victor Cornea ziua de naștere, alături de Andreea Bălan și fiicele ei 

Pregătirile pentru aniversarea tenismenului au fost foarte minuțioase.

Cântăreața a decorat casa și grădina cu ajutorul fetițelor sale. Atmosfera de sărbătoare a fost plină de culoare și căldură, iar momentul culminant a fost surprins chiar de Andreea. Aceasta a filmat întreaga scenă în care Victor, imediat cum a intrat în casă, a fost întâmpinat cu un tort deosebit, decorat cu tematica tenisului, sportul său de suflet.

Ella și Clara, entuziasmate, l-au așteptat pe Victor cu tortul în sufragerie, iar, mai apoi, l-au dus în grădină, unde au pregătit o inimioară din mingi de tenis, pentru a-i arăta dragostea pe care i-o poartă.

Gesturile lor pline de tandrețe au întărit și mai mult legătura dintre Victor Cornea și micuțe și arată cât de bine s-a integrat sportivul în viața lor.

Citește și: Cine plătește în cuplul Andreea Bălan- Victor Cornea. Andreea Bălan a vorbit pentru prima oară despre partea financiară: „Eu când merg cu el...”

Ce părere are Ilinca Vandici despre relația dintre Andreea Bălan și Victor Cornea

Întreaga scenă emoționantă a fost difuzată în cadrul emisiunii „Follow us!”, unde Ilinca Vandici și Teo Trandafir s-au arătat de-a dreptul impresionate de surpriza pe care Andreea Bălan și fiicele ei i-au pregătit-o tenismenului, dar și de legătura specială dintre cei patru.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: A renunțat Flick la prieteni pentru relație? „Eram văzut ca eternul burlac, petrecăreț. Eram petrecărețul suprem. Mulți prieteni la început s-au bucurat, pe urmă n-au înțeles.”

Urmăriți momentul în materialul video de mai jos: 

„Ce frumos! Diferență mare de vârstă între ei, însă nu se vede, nu contează. Am auzit-o cântând acest „La mulți ani!” fix cu vocea copilului interior, jur. Era pe aceeași tonalitate cu fetițele, ceva absolut superb. Andreea a și recunoscut, la un moment dat, că ea își lasă să iasă la lumină copilul ei interior, cel puțin în ultima vreme, și se bucură, efectiv, de absolut tot ce-i dă

viața și uite că i l-a dat pe Victor și au parte de momente superbe împreună și amintiri și experiențe.

Dar ce e mișto, din partea lui cel puțin, că fiind așa fraged, tânăr, a acceptat-o atât de frumos cu cele două fetițe. Au o relație superbă, și ei, și el cu cele două fetițe și mi se pare divin”,  a spus Ilinca Vandici.

Citește și: Andreea Bălan s-ar fi căsătorit în mare secret cu Victor Cornea! Ce părere are tatăl artistei despre aceste zvonuri

Relația dintre Andreea Bălan și Victor Cornea durează de mai bine de un an, iar cei doi sunt convinși că sunt făcuți unul pentru celălalt. De-a lungul acestei perioade, Victor nu doar că a adus fericire în viața Andreei, dar a reușit și să construiască o conexiune puternică cu fetițele ei.