EXCLUSIV | Alin Oprea și Medana, despre secretul căsniciei lor: „Nu batem pasul pe loc. Am plâns amândoi”. Cum a reușit bruneta să readucă liniștea în viața artistului

Autor: Diana Ghita

Alin Oprea și Medana au fost invitați la „Follow us!”

Sursa: Captură KANAL D

Pe 15 septembrie, Alin Oprea și Medana au împlinit un an de căsătorie, iar în ediția de vineri, 27 septembrie, a emisiunii „Follow us!”, cei doi au explicat cum reușesc să treacă peste obstacolele vieții și cum li s-au schimbat viețile, de când s-au cunoscut.

Alin Oprea și Medana au vorbit cu Teo Trandafir și Ilinca Vandici prin apel video, întrucât cei doi soți au plecat în vacanță în Tenerife, pentru a sărbători primul an de căsnicie.

Alin Oprea și Medana au vorbit despre secretul căsniciei lor

Invitații de la „Follow us!” au dezvăluit că sejurul lor exotic a fost planificat cu trei luni înainte și că, deși au întâmpinat diverse situații dificile până să ajungă în Tenerife, au reușit să le depășească și să se bucure din plin de momentele petrecute împreună, într-un

loc de-a dreptul deosebit.

„Restul chestiunilor au fost spontane. Vacanța era pregătită, pentru că noi, pe data de 15 septembrie, am împlinit un anișor de la căsătoria noastră religioasă și ne-am dorit să sărbătorim frumos acest eveniment. Ne așteptam, cumva, să se ”înnoreze” puțin și s-a ”înnorat”, dar noi ne-am spus rapid punctul de vedere și am plecat”,  a spus Alin Oprea.

Urmăriți întreg momentul cu Alin Oprea și Medana în materialul video de mai jos:

Citește și: Alin Oprea a rupt tacerea la "Follow us" si a spus cati bani trimitea lunar la Londra fostei sale sotii, Larisa Uta: "Facand un calcul in aceasta perioada, media a fost de peste 4200 euro pe luna"

„Pe parcursul vieții noastre, noi trebuie să fim obișnuiți cu imprevizibilul care apare.

Dar imprevizibilul acesta vine din mers și trebuie depășit din mers, nu ne putem poticni la o situație neprevăzută. De-a lungul vieții noastre mereu vom avea de a face cu astfel de situații, dar nu batem pasul pe loc, le gestionăm cu rapiditate și mergem mai departe”,  a adăugat Medana.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: A renunțat Flick la prieteni pentru relație? „Eram văzut ca eternul burlac, petrecăreț. Eram petrecărețul suprem. Mulți prieteni la început s-au bucurat, pe urmă n-au înțeles.”

Cum a reușit Medana să readucă liniștea în viața lui Alin Oprea

Ulterior, Teo Trandafir l-a întrebat pe artist ce s-ar fi făcut dacă nu ar fi avut-o pe Medana alături, iar el a răspuns: „Cu siguranță că mi-ar fi fost mult mai greu”.

Teo Trandafir și Ilinca Vandici au observat că, de când Medana a apărut în viața lui, Alin Oprea este un om nou, schimbat în bine.

În acest sens, prezentatoarele de la „Follow us!” au vrut să afle cum a reușit frumoasa brunetă să aducă liniște în sufletul artistului, după suferința pe care i-a provocat-o despărțirea de fosta soție.

Citește și: Alin Oprea de la Talisman, în lacrimi la propria nuntă! Mirele a izbucnit în plâns în fața celor 500 de invitați

„Din primele două săptămâni, Alin mi-a povestit absolut tot (n.r.

legat de situația cu fosta lui soție). A fost un moment delicat, în care am plâns amândoi. Pentru el, durerea cea mai mare a fost faptul că a crescut fără tată.(...) Am înțeles că eu am o misiune foarte importantă în viața lui și că, dacă mi-o asum, nu am șansa și nu am dreptul să mai fiu unul dintre oamenii care să-l dezamăgească. Dacă mă duc cu el la drum, o fac pentru totdeauna sau puteam să renunț atunci”,  a explicat Medana.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.