Duminică, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, ultimii păstori

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 27 sep 2024, 14:51

Emisiunea de reportaje “Asta-i România!” ne poartă pașii, duminică, de la ora 14:30, la Kanal D, pe vârful Făgărașilor, acolo unde vom afla povestea ultimei generații de păstori.

Alături de echipa emisiunii  îi vom cunoaște pe ultimii păstori care trăiesc după reguli nescrise și dorm sub cerul liber, acolo unde îi poartă turmele. Păstoritul a ajuns o tradiție care încet, încet, se pierde si nu pare să mai aibă viitor, așa cum o spun cu amar păstorii.

Citește și: Povestea impresionantă a meșterului cioplitor care dă viață lemnului! Tradiția și credința se împletesc în atelierul sculptorului Ion Rodoș 

Duminică, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, Ultimii păstori

Deși trăiesc într-un colț de Rai, viața ciobanilor nu a fost deloc ușoară, nici înainte, și nu le este nici acum. Vremurile s-au schimbat, munca la stână este grea, iar tinerii preferă să stea pe telefon, nu la stână.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Mihai Albu, despre discuțiile de după despărțirea de Iulia Albu. Designerul mărturisește că el a fost cel care a cerut divorțul. „Nu știu de ce a luat foc. Am cerut divorțul pentru că aveam neînțelegeri”

Citește și: Duminică, de la ora 14:30, la „Asta-i România!”, Desculți la școală

Nu ratați o nouă ediție “Asta-i România!”, emisiune prezentată de Mihai Ghiță, duminică, de la ora 14:30, la Kanal D.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.