Cum a fost surprinsă Kate Middleton după terminarea ședințelor de chimioterapie. Fratele prințesei de Wales a împărtășit noi detalii despre starea ei de sănătate

Autor: Diana Bostan

Kate Middleton începe să revină treptat în viața regală.

Sursa: Profimedia

James Middleton, fratele lui Kate Middleton, a oferit informații despre sănătatea surorii sale, Prințesa de Wales, după ce aceasta a anunțat că a finalizat chimioterapia.

Într-un interviu acordat publicației Today, în timp ce își promova noul său volum, „Meet Ella”, James a spus că „totul este în regulă”.

Citește și: Reacția prințului William, după ce Kate Middleton a anunțat încheierea ședințelor de chimioterapie: „Este încă un drum lung de parcurs”

Ce face Kate Middleton după ce a terminat ședințele de chimioterapie

Fratele Prințesei de Wales a declarat că nu ar trebui să fie el cel care împărtășește detalii în numele surorii sale, dar că aceasta primește tot suportul necesar. De asemenea, a subliniat că, în orice situație, este nevoie de timp pentru a procesa.

„Nu este treaba mea să împărtășesc detalii în numele ei, dar primește tot suportul necesar.

Și, ca în orice situație, este nevoie de timp pentru a procesa,”
a adăugat el, citat de dailymail.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Mihai Albu, despre discuțiile de după despărțirea de Iulia Albu. Designerul mărturisește că el a fost cel care a cerut divorțul. „Nu știu de ce a luat foc. Am cerut divorțul pentru că aveam neînțelegeri”

Citește și: Kate Middleton și-a terminat ședințele de chimioterapie. Care este starea de sănătate a Prințesei de Wales, la 9 luni de când s-a aflat că are cancer: "Viața se poate schimba într-o clipă"

Comentariile lui James vin în contextul în care Kate Middleton începe să revină treptat în viața regală, participând la angajamente legate de proiectele pentru copii și mergând la biserică alături de familie.

Recent, ea a fost surprinsă sosind la biserica Crathie Kirk din apropierea Balmoral, împreună cu Prințul William.

Kate Middleton și Prințul William au petrecut un weekend fără copii

De asemenea, publicația Daily Mail a raportat că cei doi au profitat de un weekend fără copii, lăsându-i pe Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis acasă în Berkshire.

Citește și: N-o să-ți vină să crezi cum era poreclit Prințul Harry de către colegii săi. Ducele de Sussex a stârnit controverse după recunoașterea consumului de substanțe interzise în adolescență

Această apariție a avut loc la câteva zile după ce Prințesa de Wales a găzduit prima sa întâlnire de lucru după nouă luni, marcând începutul întoarcerii sale graduale la îndatoririle publice. Într-un mesaj emoționant, Kate a împărtășit că experiența sa cu cancerul a învățat-o să aprecieze „ lucrurile simple, dar importante din viață[...] iubirea și a fi iubit ”.

Prințesa de Wales a subliniat că se concentrează acum pe menținerea sănătății și nu dorește să se grăbească în ceea ce privește întoarcerea la activitățile regale.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.