Ea a fost marea dragoste a celebrului Halit Özgür Sarı, actorul care interpretează rolul Yaman în noul serial turcesc “Inimă rebelă”! Publicul a cunoscut-o pe frumoasa actriță în producția Doctorul minune

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 sep 2024, 15:48

Halit Özgür Sarı, protagonistul noului serial “Inimă rebelă”, este considerat unul dintre cei mai carismatici și talentați actori ai momentului în Turcia! Iată cine a fost marea lui dragoste!

Halit Özgür Sarı se numără printre cei mai apreciați și admirați actori ai momentului în Turcia. Deși are doar 30 de ani, acesta a dovedit un talent desăvârșit și o carismă aparte încă de la primele sale roluri jucate magistral în producții de excepție. Cel mai recent serial în care a interpretat rolul principal este Inima rebelă, care i-a adus un plus de notorietate la nivel internațional, dar și cea mai mare reușită de până acum în carieră.

Actorul Halit Özgür Sarı, poveste uluitoare de iubire alături de una dintre cele mai frumoase actrițe din Turcia

Publicul din România l-a cunoscut pe carismaticul actor Halit Özgür Sarı încă din anul 2022, în distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a dat viață personajului Kadir Eren, care a reprezentat o mare reușită pe plan profesional. Iar din dată de 2 octombrie 2024, acesta va reveni la Kanal D în nouă producție Inima rebelă, în care va juca rolul principal Yaman, care de asemenea i-a adus un mare succes.

Citește și: Cine este actorul care îi dă viață lui Yaman, protagonistul din „Inimă rebelă”. Acesta a câștigat inimile telespectatorilor în serialul „Totul pentru familia mea”

Dincolo de carieră fulminantă, Halit Özgür Sarı nu s-a bucurat de aceleași reușite și pe plan personal deoarece a trecut prin multe dezamăgiri sentimentale în ultimii ani. Însă de departe, cea mai mediatizată relație a chipeșului actor a fost cea cu actrița Sinem Unsal (31 de ani), pe care publicul din România a cunoscut-o în serialul Doctorul minune.

Potrivit presei din Turcia, povestea de dragoste a celor doi actori a început chiar pe platourile de filmare, când au jucat împreună în serialul Gizli Saklı (Secret Ascuns). Relația lor a durat aproape doi ani, însă din motive personale cei doi tineri s-au despărțit la finalul anului trecut, iar scurtă vreme s-a vehiculat că Halit ar avea o nouă idilă cu actrița Simay Barlas, partenera de platou din serialul Inima rebelă.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Mihai Albu, despre discuțiile de după despărțirea de Iulia Albu. Designerul mărturisește că el a fost cel care a cerut divorțul. „Nu știu de ce a luat foc. Am cerut divorțul pentru că aveam neînțelegeri”

Halit Özgür Sarı, ascensiune uimitoare pe plan profesional

Halit Özgür Sări s-a născut în 1993, în Istanbul. Acesta a primit o educație exemplară din partea părinților săi, dar și suportul necesar pentru a-și încheia studiile și pentru a-și construi o carieră solidă. În ciuda faptului că și-a dorit încă din copilărie să devină un actor renumit, după absolvirea liceului, Halit Özgür Sări a hotărât să se înscrie, la sfatul părinților săi, la Facultatea de Economie, din cadrul Universității Bilgi, din Istanbul, pe care a încheiat-o cu succes.

Citește și: Halit Özgür Sari, protagonistul noului serial turcesc „Inimă rebelă”, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă celebrul actor când nu este pe platourile de filmare

Însă apoi Halit a conștientizat că nu se regăsește deloc în acel domeniu și atunci a revenit la prima lui mare pasiune, actoria. Ambițiosul tânăr a urmat cursurile școlii private de teatru, Craft Workshop și totodată a început să cocheteze și cu modelingul și a devenit rapid un fotomodel apreciat în Turcia.

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.