Rebecca, descalificată din „Casa iubirii”! Gestul ei față de Criss a fost pedepsit de Andreea Mantea! Ce și-au spus Rebecca și Antoni, înainte de a-și lua rămas-bun

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 27 sep 2024, 18:56

Rebecca și Antoni s-au văzut pentru ultima oară, în „Casa iubirii”

Sursa: Captură KANAL D

Rebecca a fost eliminată din „Casa iubirii”, din cauza ieșirii agresive pe care a avut-o față de Criss și din cauza videoclipului viral pe internet, în care a apărut alături de fostul ei iubit.

Andreea Mantea urma să anunțe decizia legată de descalificarea Rebeccăi în Gala de duminică, 29 septembrie. Însă, din cauză că tânăra a fost pe punctul de a începe o altercație fizică cu Criss, după ce aceasta din urmă a făcut o insinuare care a deranjat-o pe brunetă, echipa emisiunii „Casa iubirii” a decis să grăbească anunțul eliminării.

Ce i-a spus Andreea Mantea Rebeccăi, înainte de a o descalifica din „Casa iubirii”

Show-ul de la Kanal D are niște standarde stricte, în care fiecare concurent trebuie să se încadreze. Aceștia trebuie să fie foarte atenți atât la limbajul pe care îl folosesc, cât și la modul în care se comportă, întrucât regulamentul emisiunii este împotriva oricărei forme de agresiune, fie ea verbală sau fizică. De asemenea, fetele și băieții nu au voie să se întâlnească între ei sau cu alte persoane de sex opus în afara show-ului.

Echipa „Casa iubirii” a trecut cu vederea toate abaterile pe care le-a avut Rebecca în competiție, însă videoclipul în care a apărut cu fostul ei iubit și ieșirea agresivă pe care a avut-o față de Criss nu mai pot fi iertate. Astfel, în urma acestor acțiuni, aceasta a fost descalificată din emisiune.

Citește și: Rebecca, ieșire nervoasă la adresa concurentei Criss. Fetele au intervenit între cele două rivale: „Îmi spui mie așa ceva?!”

„Noi, astăzi, am luat niște decizii extrem de importante pentru noi și pentru toate persoanele care, astăzi, au fost implicate în incidente.(...) Incidentul de astăzi ne-a ajutat să grăbim decizia pe care urma să ți-o spun abia în Gală.(...) Modalitatea în care Rebecca s-a comportat azi dimineață este inacceptabilă pentru noi.(...) Te-am înțeles de fiecare dată, dar este prea mult, a fost prea mult, pentru această emisiune.

(...) Mi-aș fi dorit să se termine frumos, dar, din păcate, se termină aici, astăzi, acum. Rebecca, ești descalificată și te rog să părăsești „Casa iubirii””, i-a spus Andreea Mantea Rebeccăi.

Urmăriți întreg momentul în materialul video de mai jos:

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Mihai Albu, despre discuțiile de după despărțirea de Iulia Albu. Designerul mărturisește că el a fost cel care a cerut divorțul. „Nu știu de ce a luat foc. Am cerut divorțul pentru că aveam neînțelegeri”

Ce și-au spus Rebecca și Antoni, înainte de a-și lua rămas-bun

Înainte de a părăsi „Casa iubirii”, tânăra a ținut să-i transmită un ultim mesaj lui Antoni, concurentul cu care a fost într-o cunoaștere: „Să fie fericit și să fie mai calm și sper că toate momentele urâte pe care le-am avut să nu-i lase o amintire urâtă pentru ce a fost între noi.

Nu îmi mai găsesc cuvintele, îmi pare rău”.

Antoni, de asemenea, i-a transmis gânduri bune Rebeccăi: „Și eu sper la fel, să fie fericită. Sper să învețe din toate întâmplările prin care a trecut. Are capacitatea necesară să învețe. A recunoscut de foarte multe ori că este imatură, dar eu știu că are și părți mature și acelea o să predomine în viitor, numai să aibă răbdare și încredere”.

Citește și: Criss a vrut să părăsească casa după ce Gagea a intervenit în discuția cu Antoni: „Ce treabă ai tu?”. Cum a reacționat concurentul

Bruneta nu a fost, însă, singura care a încălcat regulamentul emisiunii. Antoni, Gagea și Criss au fost, la rândul lor, mustrați pentru limbajul pe care l-au avut în ediția de vineri, 27 septembrie. Cei doi băieți au avut un conflict în care și-au aruncat niște vorbe foarte urâte. Din această cauză, Antoni este propus spre eliminare din oficiu două gale la rând, iar lui Gagea nu îi mai este permis să se mai vadă cu Alexandra timp de o săptămână.

Criss a făcut o insinuare la adresa Rebeccăi, prin care a încălcat regulamentul. Însă ea primește doar avertisment, întrucât este nouă și poate nu a cunoscut pe deplin regulamentul, dar Andreea Mantea a atenționat-o că va fi, și ea, pedepsită, dacă nu va avea un limbaj adecvat pe viitor.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.