Iuliana Tudor, invitată la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminică, de la ora 23:00, la Kanal D

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 27 sep 2024, 16:01

Iuliana Tudor, una dintre cele mai apreciate vedete din România, este invitata ediției de duminica aceasta, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune ce va fi difuzată de la ora 23:00, la Kanal D! 

Iuliana Tudor este, de peste 25 de ani, vedeta populară a Televiziunii publice și a devenit cap de afiș pentru spectacole și concursuri de folclor. Este un om de televiziune cu o experiență uriașă și, în același timp, una dintre cele mai discrete personalități de pe scena publică, când vine vorba de viața privată.

Citește și: „Am stat la pat niște luni de zile”. Ce diagnostic a primit Iuliana Tudor în anul 2004? Lecțiile valoroase pe care le-a învățat în acea perioadă dificilă

Iuliana Tudor, invitată la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

În anul 2001 Iuliana Tudor a lansat albumul cu muzică populară “Ce le-am spus ochilor mei”, iar în 2023 a lansat și prima carte, “Fericirea nu costă nimic”.

Citește și: Cine este și cu ce se ocupă soțul Iulianei Tudor? Frica peste care a trecut prezentatoarea în numele iubirii: „Este o diferență de 8 ani între noi”

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Mihai Albu, despre discuțiile de după despărțirea de Iulia Albu. Designerul mărturisește că el a fost cel care a cerut divorțul. „Nu știu de ce a luat foc. Am cerut divorțul pentru că aveam neînțelegeri”

“Cum ați rezistat la mâncătoria din televiziune?”, “Care a fost cea mai mare bâlbă a dumneavoastră?”, “Ce notă v-ați da ca interpreta de muzică populară?”, “Cum v-ați revenit după ce ați clacat?”, acestea sunt doar câteva dintre întrebările adresate omului de televiziune Iuliana Tudor, în ediția de duminică a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată de la ora 23:00, la Kanal D!

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.