Cine este Maria, românca găsită moartă în grădina unei vile din Italia. Ar fi fost ucisă de un adolescent de doar 17 ani

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 27 sep 2024, 16:52

Un adolescent de 17 ani a fost arestat și este considerat principalul suspect în acest caz

Sursa: PixaBay

Maria Campei, o româncă de 42 de ani, a fost găsită moartă în grădina unei vile din Italia, la o săptămână după ce fusese declarată dispărută. Femeia avea mai multe lovituri pe corp.

Un adolescent de 17 ani a fost arestat și este considerat principalul suspect în acest caz. Femeia venise în Italia cu scopul de a-și găsi un loc de muncă, însă destinul ei a fost unul tragic

Maria a fost găsită moartă în curtea unei vile. Principalul suspect, un tânăr de 17 ani

Potrivit reconstituirii realizate de poliția italiană, tânărul de 17 ani a abordat-o pe Maria Campei prin intermediul unei rețele sociale și i-a câștigat încrederea.

El a convins-o să vină în Viadana, orașul în care locuia, și ulterior să meargă la locuința lui.

Din momentul în care a ajuns în Viadana, Maria nu a mai putut fi contactată de apropiați. Vineri, când nu a mai răspuns la telefoane, familia și prietenii au anunțat dispariția. Autoritățile italiene au demarat căutări ample, au folosit ajutorul câinilor de urmă și au răspândit afișe cu fotografia ei în întreaga regiune Parma.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Mihai Albu, despre discuțiile de după despărțirea de Iulia Albu. Designerul mărturisește că el a fost cel care a cerut divorțul. „Nu știu de ce a luat foc. Am cerut divorțul pentru că aveam neînțelegeri”

Cei doi ar fi întreținut relații intime

Potrivit  unionesarda.it, cei doi ar fi întreținut relații sexuale, iar după, tânărul ar fi ucis-o pe româncă cu o lovitură puternică în cap. S-a descotorisit apoi de cadavru, târându-l în zona în care a fost descoperit ulterior de polițiști.

Citește și: El este Ricardo, adolescentul de 17 ani care și-a omorât părinții și fratele într-o încercare disperată de a obține libertate. Prin ce trecea tânărul în viața de zi cu zi

Trupul neînsufleţit al femeii este acum examinat de medicii legişti care trebuie să stabilească dacă într-adevăr urmele de violenţă de pe corpul femeii au fost provocate de adolescentul de 17 ani.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.