Rebecca, primele declarații după descalificarea din „Casa Iubirii”: „Nu regret nimic” Ce planuri are bruneta după părăsirea emisiunii

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 27 sep 2024, 21:09

Rebecca a fost descalificată, iar decizia a venit după ce aceasta a adoptat un comportament nepotrivit față de colega sa, Criss

Sursa: Instagram

Rebecca a fost descalificată din „Casa Iubirii”, după comportamentul său total nepotrivit față de Criss. Andreea Mantea a anunțat descalificarea concurentei în ediția de vineri, 27 septembrie.

După descalificare, Rebecca a ținut să le mulțumească celor care au fost alături de ea și au apreciat-o pentru cine e, de fapt și nu au criticat-o. De asemenea, bruneta a adăugat faptul că nu regretă absolut nimic și că are planuri mari pentru viitor.

Citește și: Rebecca, descalificată din „Casa iubirii”! Gestul ei față de Criss a fost pedepsit de Andreea Mantea! Ce și-au spus Rebecca și Antoni, înainte de a-și lua rămas-bun

Ce mesaj a transmis Rebecca, imediat după descalificarea din „Casa Iubirii”

Rebecca a fost descalificată, iar decizia a venit după ce aceasta a adoptat un comportament nepotrivit față de colega sa, Criss. După un schimb dur de replici, Criss i-a adresat o vorbă jignitoare Rebeccăi. Aceasta s-a năpustit asupra lui Criss, iar concurentele au încercat să o calmeze.

După descalificare, Rebecca a transmis un mesaj în care le mulțumește celor din emisiune pentru toată experiența acumulată, dar ține să precizeze faptul că nu regretă absolut nimic și că din orice greșeală

se învață.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Mihai Albu, despre discuțiile de după despărțirea de Iulia Albu. Designerul mărturisește că el a fost cel care a cerut divorțul. „Nu știu de ce a luat foc. Am cerut divorțul pentru că aveam neînțelegeri”

De asemenea, Rebecca le transmite urmăritorilor să fie cu ochii pe ea, deoarece se anunță câteva lucruri noi în viața ei.

„Din păcate, astăzi a fost ultima mea zi în casă. Am trăit aici un adevărat carusel de emoții. Vulcanică și pătimașă, reală, poate chiar mai reală decât trebuia. Câteodată poate am exagerat, câteodată poate ar fi trebuit să fiu mai calculată, însă unde ar mai fi fost frumusețea acestei călătorii dacă îmi impuneam limite? Mă simt norocoasă că am avut ocazia să fiu aici, să cunosc oameni frumoși, de la care am „furat” câte o lecție pe care să o aplic mai departe în procesul meu de maturizare.

Am intrat timidă și naivă în Casa Iubirii, dar azi părăsesc competiția fericită că am învățat atâtea lucruri, fericită că am trăit emoții intense, am râs, am plâns, am glumit și că am greșit. Greșelile mele m-au ajutat să îmi dau seama ce trebuie schimbat și ce trebuie păstrat în comportamentul meu. Greșelile mele m-au adus să fiu omul care sunt acum, deci nu, NU REGRET NIMIC. Vreau să le mulțumesc oamenilor care au crezut în mine și care m-au apreciat așa cum sunt eu și au văzut mai departe de „aparente”, fără voi nu eram cine sunt acum.
Vă iubesc!

Colegilor mei vreau să le urez baftă și multă răbdare, să iubească și să nu lase orgoliile prostești să le dicteze viața!

Să câștige cel mai REAL, nu cel mai calculat.

Pupici de la Reby. Urmează multe chestii noi, keep in touch,” a fost mesajul transmis de Rebecca.

View this post on Instagram

A post shared by Rebecca Toma (@rebeccaatoma)

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.