Cine este Gabriela, femeia ce și-a pierdut viața într-un accident rutier pe E70? Aceasta i-a celebrat ziua de naștere a fiicei sale cu două zile înainte de accident

Autor: Bianca Vidoi

Cine este Gabriela, femeia ce și-a pierdut viața într-un accident rutier

Sursa: Facebook Alexandria, Teleorman, România 2.0

Segmentul E70, cunoscut drept „Drumul Morții” a mai făcut o victimă, după ce i-a luat viața unei femei de 40 de ani, la doar două zile după ce fiica ei și-a sărbătorit ziua de naștere.

Segmentul E70 este cunoscut pentru nenumărate accidente ce curmă vieți, iar vineri, 27 septembrie 2024, Gabriela, soția unui pompier devotat din Teleorman, și-a pierdut viața pe acest drum după ce un bărbat a intrat cu mașina pe contrasens. În urmă cu doar două zile, Gabriela și soțul ei îi celebrau ziua fiicei lor de 14 ani.

Cine este Gabriela, soția unui pompier, ce și-a pierdut viața într-un accident rutier pe E70?

Vineri, 27 septembrie 2024, în jurul orei 13:00, un accident mortal a avut loc pe segmentul E70, cunoscut drept „Drumul Morții,” în apropiere de Vitănești. În acest accident rutier au fost implicate două autovehicule, la volanul unuia se afla Gabriela, în vârstă de 40 de ani și în al doilea se afla la volan un bărbat de 66 de ani. Accidentul s-a produs după ce mașina bărbatului ar fi intrat pe sensul opus de mers și s-a ciocnit frontal cu mașina condusă de Gabriela.

Atât bărbatul, cât și Gabriela, au fost scoși din caroseriile deformate ale mașinilor și preluate de echipajele medicale, iar deși s-au început imediat manevrele de resuscitare, Gabriela nu a mai putut fi salvată.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Mihai Albu, despre discuțiile de după despărțirea de Iulia Albu. Designerul mărturisește că el a fost cel care a cerut divorțul. „Nu știu de ce a luat foc. Am cerut divorțul pentru că aveam neînțelegeri”

Gabriela lucra avea 40 de ani și era angajată a Apelor Române, iar în urmă cu doar două zile aceasta, alături de soțul ei, Dan, își celebrau fiica ce a împlinit frumoasa vârstă de 14 ani. Cu toate acestea, la data de 27 septembrie 2024, Dan, soțul Gabrielei, avea să primească o veste cumplită de la colegii săi pompieri.

Citește și: Durere fără margini în familia lui Florin, tânărul ucis de un trunchi de copac în Italia! Bunica lui trăiește o adevărată dramă: „A dat o supărare mare și jale pe noi”

La fața locului, salvatorii din cadrul Detașamentului de Pompieri Alexandria au intervenit cu o autospecială de descarcerare, două autospeciale de stingere, un ATPVM și două ambulanțe SMURD, iar din cadrul SAJ Teleorman trei echipaje medicale. În echipajele de stingere se aflau și colegii lui Dan, iar aceștia au recunoscut mașina implicată în accident, moment în care l-au anunțat pe bărbat de tragica pierdere pe care a suferit-o.

Deși meseria lui Dan este de a salva oameni, acesta nu i-a putut salva viața celei mai importante persoane din viața lui, soția sa, Gabriela, iar după ce a ajuns la fața locului, bărbatului i s-a făcut rău și echipajul medical a fost nevoit să îl transporte de urgență la spital, unde acesta a primit îngrijiri, potrivit teleorman-news.ro

Gabriela nu trebuia să fie singură în mașină

În momentul în care s-a produs accidentul, Gabriela era singură în mașină, însă planul inițial era altul. Aceasta trebuia să fie însoțită de prietena ei, însă Gabriela a uitat să o ia de acasă, greșeală ce i-a salvat viața. O prietenă de-a Gabrielei a povestit cum cu câteva zile înainte de accidentul mortal, aceasta i-a trimis un mesaj emoționant în care o încuraja să fie întotdeauna puternică, indiferent de ce urma să se întâmple și să se iubească. 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.