Un TIR a intrat într-o casă, iar șoferul a rămas încarcerat! Ce a încercat șoferul să evite

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 28 sep 2024, 15:22

Un TIR a intrat într-o casă, iat șoferul a rămas încarcerat

Sursa: Pexels.com

Un accident șocant a avut loc în dimineața zilei de sâmbătă, 28 septembrie 2024, când un TIR a intrat într-o casă.

Un TIR a intrat într-o casă în dimineața zilei de sâmbătă, 28 septembrie 2024, iar în urma coliziunii puternice, șoferul a rămas încarcerat. Casa ce a fost lovită se afla pe marginea DN 25. Iată ce a încercat șoferul să evite.

Un TIR a intrat într-o casă, iar șoferul a rămas încarcerat

O casă aflată la marginea DN25 a fost lovită în această dimineață de un TIR.

Contactul dintre TIR și casă a fost atât de puternic încât șoferul a avut nevoie de descarcerare. Comunicatul emis de ISU Galați arată că șoferul camionului a vrut să evite contactul cu un cal ce se afla pe DN25, moment în care a pierdut controlul asupra autotrenului.

În urma accidentului, șoferul TIR-ului a suferit un traumatism toraco-abdominal, iar proprietarul locuinței a suferit un atac de panică, însă nu a fost rănit, deoarece acesta dormea în altă cameră.

Bărbatul de 57 de ani ce se afla la volanul autotrenului a fost preluat cu o ambulanţă SMURD şi transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Galaţi. 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Raluca Podea, mărturisiri șocante despre tatăl ei, la mai bine de un an de la decesul lui. „Era pur și simplu el, după care s-a transformat în abur”

Citește și: Durere fără margini în familia lui Florin, tânărul ucis de un trunchi de copac în Italia! Bunica lui trăiește o adevărată dramă: „A dat o supărare mare și jale pe noi”

„În aceasta dimineață, ISU Galați a fost alertat prin Dispeceratul 112 despre un accident rutier survenit in localitatea Braniștea. Când au ajuns la locul evenimentului, echipajele de pompieri au găsit un tir care lovise o clădire de pe marginea DN25.

Pompierii au fost nevoiți să descarcereze șoferul TIR-ului care suferise un traumatism toraco-abdominal. Li a spus că a încercat să evite un cal aflat pe drumul județean și a pierdut controlul autotrenului”, se arată într-un comunicat emis de ISU Galați, potrivit adevarul.ro.

Un bărbat de 33 de ani a intrat cu mașina sun un TIR

La data de 27 septembrie 2024, un bărbat de 33 de ani și-a pierdut viața după ce a intrat cu mașina într-un TIR parcat.

Daniel Zontea, purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov a declarat că mașina în care se afla bărbatul de 33 de ani a ieșit de pe carosabil, însă motivul urmează să fie stabilite în urma cercetării. 

, Un autoturism, care circula din direcția Sighișoara către Brașov, ar fi ieșit în afara părții carosabile, în condiții ce urmează a fi stabilite și a lovit un autocamion staționat.

Din nefericire, în urma impactului, conducătorul autoturismului a suferit leziuni corporale pentru care echipajele medicale sosite la accident au declarat decesul. Poliția Rutieră Brașov recomandă conducătorilor auto să manifeste prudență în condus, să adapteze viteza la condițiile de drum și să respecte indicațiile polițiștilor ’’, a declarat asp Daniel Zontea, purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, potrivit salutfagaras.ro

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.