Cine este favoritul săptămânii în „Casa Iubirii”? „Mă bucur că există oameni care cred și varianta mea”

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 29 sep 2024, 21:20

Andreea Mantea

Sursa: Captură KANAL D

În gala de duminică, 29 septembrie 2024, Andreea Mantea a anunțat cine este favoritul săptămânii în „Casa Iubirii”.

Andreea Mantea a anunțat cine este favoritul săptămânii în gala de duminică, 29 septembrie 2024, a emisiunii „Casa Iubirii”, iar persoana ce a câștigat acest titlu a rămas fără cuvinte atunci când și-a auzit numele.

Cine este favoritul săptămânii în „Casa Iubirii”

Andreea Mantea a păstrat cele mai importante anunțuri pentru finalul galei emisiunii „Casa Iubirii”, atunci când i-a anunțat pe concurenți, dar și pe telespectatori cine este favoritul săptămânii.

Toate concurenții aveau mari emoții, neștiind la ce anume să se aștepte, motiv pentru care Andreea Mantea a decis să divulge numele câștigătoarei cât mai repede. 

„Andreea Mantea: Favoritul din această săptămână, concurentul care va primi cecul în valoare de 5.000 de lei și care va avea imunitate în această gală, dar și responsabilitatea de a vota cea de-a treia persoană spre eliminare, în cazul în care va fi o gală cu eliminare este Bianca.”

Citește și: Roberta, dezvăluiri incendiare despre Giuly și Robert. Concurentul răbufnește și o pune la zid pe tânără: "Jalnic!" Ce s-a întâmplat, de fapt?

Bianca nu se aștepta deloc ca numele ei să fie rostit de Andreea Mantea, iar surprinderea ei putea fi observată cu ușurință de către telespectatori. Concurenții și-au arătat susținerea față de ea, iar Patrick avea cel mai larg zâmbet atunci când a fost rostit numele Biancăi. 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Raluca Podea, mărturisiri șocante despre tatăl ei, la mai bine de un an de la decesul lui. „Era pur și simplu el, după care s-a transformat în abur”

„Bianca: Mulțumesc! Chiar nu mă așteptam, sincer, nici nu mi-am pregătit ceva speech sau ceva.

Vă mulțumesc frumos tuturor! Mă bucur că sunt oameni care cred și varianta mea. Vă mulțumesc tuturor din suflet! Sunt foarte emoționată și apreciez că m-ați votat.”

Pentru a o felicita imediat pe Bianca, Patrick s-a ridicat de pe scaun după ce aceasta pleca la locul ei pentru a îi oferi o mare îmbrățișare în fața tuturor concurenților.

Se aprofundează încălcarea regulamentului de către Giuly și Robert

La începutul acestei săptămâni s-a deschis un subiect de mare interes pentru concurenți, subiect ce îi are în prim plan pe Giuly și Robert. În mediul online au circulat zvonuri care spun că cei doi ar fi zburat împreună din Italia în România. Producția emisiunii a decis să descopere adevărul referitor la plecarea celor doi, iar în cadrul galei de duminică, 29 septembrie 2024, Andreea Mantea a dezvăluit adevărul referitor la călătoria celor doi.

„Andreea Mantea: Noi, ca și producție, primim foarte multe informații, foarte multe, dar noi niciodată nu ne exprimăm sau avem o atitudine în funcție de ceea ce primim până nu avem ceva concret. Noi nu avem cum să avem o anumită atitudine sau să venim și să vă acuzăm în mod direct.”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.