Giuly și Robert, aspru pedepsiți pentru că au încălcat regulamentul emisiunii Casa iubirii! „Am aflat cu surprindere că ați mai fost în Italia de alte trei ori!” Andreea Mantea a făcut un anunț tulburător! Toți concurenții au amuțit

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 29 sep 2024, 21:00

Giuly și Robert au primit cea mai aprigă pedeapsă pentru că au încălcat regulamentul emisiunii! Andreea Mantea a făcut un anunț șocant la finalul ediției de Gală! Aflați ce decizie radicală a fost luată în privința celor doi concurenți!

În ediția de Gală din această seară, în Casa iubirii a predominat o atmosfera agitată și tensionată, deoarece Giuly și Bianca au ajuns din nou la reproșuri aprige și au lansat replici acide și răutăcioase. Deși Andreea Mantea a intervenit pentru a încerca să aplaneze disputa celor două concurente, în cele din urmă acestea au încheiat tot cu replici jignitoare. Mai mult decât atât, la un moment dat Andreea Mantea a deschis un subiect delicat despre noile zvonuri care s-au vehiculat recent în mediul online ce i-au avut în centrul atenției pe Giuly și Robert.

Cei doi au fost surprinși în timp ce călătoreau împreună din Bergamo spre București.

Giuly și Robert, puși la zid pentru că au încălcat regulamentul emisiunii Casa iubirii

Gala din seara aceasta a fost presărată cu multe momente tensionate și cu răsturnări uluitoare de situație ce au uimit pe toată lumea. Dacă inițial Giuly și Robert au negat cu vehemență că ar fi călătorit împreună din Italia în România, în cele din urmă, s-au văzut nevoiți să recunoască deoarece Andreea Mantea a prezentat în fața tuturor un video în care cei doi concurenți fuseseră surprinși

pe aeroport, semn că au călătorit împreună.

Citește și: Bianca Giurcă, acuzații fără precedent la adresa cuplului Giuly-Robert: „Mai vrei să pleci acasă sau vrei să dăm unii în alții?” Care este motivul pentru care Giuly nu s-a mai putut abține

Giuly: Noi nu credem că am făcut rău cuiva, făcând asta!

Andreea Mantea: Chiar n-ați făcut rău cuiva!

Robert: Nu am făcut rău nimănui! Am încălcat regulamentul! Nu mă ascund!

Andreea Mantea: Ați încălcat doar regulamentul, n-ați făcut rău cuiva!

Robert: Sunt bucuros! Sunt fericit! Da, m-am întâlnit cu ea! Au fost momente extraordinar de grele aici în casă! Am ales și eu să mă întâlnesc cu ea! M-am întâlnit! M-am văzut! Îmi asum! Nu-i nimic!

Andreea Mantea: Giuly, de ce ai spun nu, când te-am întrebat?

Giuly: Pentru că nu cred că am făcut rău nimănui!

Andreea Mantea: Nu e vorba de a face rău cuiva!

Giuly și Robert au primit cea mai aprigă pedeapsă 

Întrebați de ce au recurs la astfel de gest și de ce au încălcat regulamentul emisiunii fără a se gândi la urmări, Giuly și Robert au subliniat de fiecare dată faptul că nu au făcut rău nimănui, ci doar și-au consolidat relația

și s-au apropiat din ce în ce mai mult.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Raluca Podea, mărturisiri șocante despre tatăl ei, la mai bine de un an de la decesul lui. „Era pur și simplu el, după care s-a transformat în abur”

La un moment dat, Andreea Mantea i-a întrebat dacă au călătorit de mai multe ori împreună în Italia, însă cei doi concurenți au negați din nou.

Cu toate acestea, prezentatoarea emisiunii le-a adus tuturor la cunoștință faptul că echipa de producție a aflat pe surse că Giuly și Robert au călătorit de încă trei ori în Italia.

Citește și: Robert spune adevărul în Gală și uimește concurenții! „Nu am venit aici să-mi găsesc iubită”. Cum reacționează Giuly la declarațiile iubitului ei

Andreea Mantea: Asta a fost singură dată când ați călătorit în Italia?

Giuly: Da!

Robert: Da!

Andreea Mantea: În tot parcursul nostru de a află, pe surse evident, dacă ați fost sau nu în acel avion, pentru că aveam și noi nevoie de confirmare, pentru că nu putem crede pe oricine! Am aflat cu surprindere că ați mai fost în Italia de alte trei ori!

Robert: Foarte bine!

În cele din urmă, Giuly și Robert au recunoscut că tot ceea ce s-a aflat despre ei este adevărat și mai mult decât atât concurentul a subliniat faptul că părinții lor au o relație foarte bună și le mulțumește producției pentru că datorită emisiunii Casa iubirii s-au cunoscut și s-au îndrăgostit.

Deși se așteptau să fie pedepsiți pentru încălcarea regulamentului emisiunii, spre finalul ediției, Andreea Mantea i-a anunțat în fața tuturor că sunt descalificați din acel moment și vor pleca acasă pentru a-și trăi în continuare relația înfiripată în cadrul show-ului.

Robert, Giuly pe cât de tare mă bucur pentru voi, pe atâta sunt de supărată pe voi! N-ați fost corecți în ceea ce privește regulamentul emisiunii! Dar va doresc să fiți bine, să fiți fericiți!

Robert: Cel mai important este să ne iubim și mulțumim emisiunii că ne-a făcut să ne întâlnim!

Andreea Mantea: Felicitări pentru parcursul de până acum, mai exact până în luna mai! Din luna mai nu mai putem lua în seama parcursul, în ceea ce privește emisiunea! Robert, Giuly, din acest moment sunteți descalificați! Puteți părăsi emisiunea!

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.