Meteorologii Accuweather anunță ninsori în Carpații Orientali și Meridionali: Cum va fi vremea în țară marți, 1 octombrie 2024

Autor: Bianca Vidoi

Prognoza meteo pentru ziua de marți, 1 octombrie 2024

Sursa: freepik

Meteorologii Accuweather anunță ploi în Moldova, Dobrogea, estul Munteniei. Cum va fi vremea marți?

Potrivit accuweather.com, de marți, 1 octombrie 2024, temperaturile ajung să fie normale pentru această perioadă a anului. Află cum va fi vremea marți, din articolul de mai jos:

Prognoza meteo pentru ziua de 1 octombrie 2024

Potrivit accuweather.com, vremea nu se domolește în perioada următoare, iar precipitațiile o să cadă în mare parte din România. S-a emis un cod galben de ploaie și vânt în Moldova, Dobrogea, estul Munteniei și un cod galben de ninsori în Carpații Orientali și Meridionali, ambele valabile până la ora 10:00.

Sunt așteptate precipitații însemnate pe parcursul zilei de marți, 1 octombrie 2024. Temperaturile maxime se vor încadra între 8 și 21 de grade Celsius, iar cele minime între 2 și 10 de grade Celsius.

Vremea în București

În Capitală cerul va fi însorit spre parțial noros, indicele UV va fi de 4 din 11, iar vântul va sufla variabil dinspre VNV. Temperatura maximă va fi de 21 de grade Celsius, iar cea minimă de 8 grade Celsius.

Nu sunt așteptate precipitații pe parcursul zilei de 1 octombrie 2024. În București este emis un cod galben de ploaie, valabil până la ora 10:00.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Ce declarații a făcut Ștefan Stan despre fosta lui soție. Cum va proceda atunci când mama copiilor lui își va reface viața: „Am stabilit amândoi așa.”

Vremea în Constanța

La malul mării, vremea se răcește, iar soarele se ascunde după nori. Meteorologii au emis un cod galben de ploi, valabil până la ora 10:00 și încă un cod galben de vânt, valabil până miercuri, 2 octombrie 2024, la ora 10:00.  Indicele UV va fi de 1 din 11, iar apa mării va avea 21,1 de grade Celsius. Temperatura maximă va atinge pragul de 15 grade Celsius, iar cea minimă va fi de 10 grade Celsius.

Vântul va sufla cu putere dinspre NV.

Vremea în Brașov

Meteorologii au anunțat un cod galben de ninsoare/gheață și vânt până la ora 10:00 în Brașov. Cerul va fi spre parțial noros, indicele UV va fi de 1 din 11, iar vântul va sufla variabil dinspre VNV. Temperatura maximă va fi de 8 grade Celsius, iar cea minimă de 2 grade Celsius.

Sunt așteptate precipitații pe parcursul zilei de 1 octombrie 2024.

Citește și: Directorul ANM anunță schimbări drastice ale vremii: Vin furtuni puternice, iar temperaturile vor scădea brusc

Vremea în Focșani

În Focșani s-a emis un cod galben de ploaie și ninsoare/gheață până la ora 10:00. Cerul o să fie acoperit de nori, indicele UV va fi de 1 din 11, iar vântul va sufla dinspre NV.

Temperatura maximă a zilei va fi de 16 grade Celsius, iar cea minimă de 7 grade Celsius. Cerul o să fie parțial spre predominant noros pe timpul nopții, însă nu o să cadă precipitații. Meteorologii au anunțat și un cod galben de vânt valabil de marți, 1 octombrie 2024, de la ora 10:00, până miercuri, 2 octombrie 2024, la ora 10:00.

Vremea în Oradea

În Oradea, cerul va fi însorit, indicele UV va fi de 4 din 11, iar temperatura maximă va fi de 15 grade Celsius. Vântul va sufla cu 9 km/h, iar temperatura minimă va fi de 5 grade Celsius. Pe parcursul nopții cerul o să se înnoreze, însă nu sunt așteptate precipitații.

Vremea în Iași

În Iași s-a emis un cod galben de ploaie și vânt până la ora 10:00, cerul va fi înnorat, iar vântul va sufla cu 19 de km/h. Indicele UV va fi de 1 din 11, temperatura maximă va fi de 11 grade Celsius, iar cea minimă de 8 grade Celsius. Sunt așteptate averse pe parcursul zilei, însoțite de burniță ocazională.

Citește și: Ciclonul care lovește Europa ajunge și în România. În ce regiuni se vor înregistra furtuni și scăderi drastice de temperatură

Vremea în Craiova

În Craiova cerul o să fie însorit, iar indicele UV va fi de 4 din 11. Vântul va sufla variabil, temperatura maximă va fi de 20 de grade Celsius, iar cea minimă va fi de 6 grade Celsius. Cerul o să se mențină senin pe parcursul zilei de marți, 1 octombrie 2024, dar și pe parcursul nopții.

Vremea în Cluj-Napoca

În Cluj, vremea se va încălzi ușor, iar soarele își va face apariția pe cer, indicele UV va fi de 3 din 11, iar vântul va sufla variabil dinspre NV. Temperatura maximă va fi de 14 de grade Celsius, iar cea minimă de 2 grade Celsius. Nu sunt așteptate averse pe parcursul nopții.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.