„Ai lăsat o durere fără margini...”. El este Octavian, tânărul în vârstă de doar 18 ani care și-a pierdut viața într-un teribil accident rutier. Adolescentul se filmase la volan cu puțin timp înainte de tragedie

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 30 sep 2024, 18:19

Octavian este tânărul care a decedat în accident de la Peștișani.

Sursa: Facebook: Octavian Chițiba/ ISU Gorj

Tragedie la Peștișani, acolo unde un tânăr în vârstă de 18 ani și-a pierdut viața într-un accident cumplit.

Un accident tragic a avut loc astăzi, 30 septembrie, în localitatea Peștișani, unde Octavian Chițiba, un tânăr de doar 18 ani, și-a pierdut viața.

Citește și: Cine este Gabriela, femeia ce și-a pierdut viața într-un accident rutier pe E70? Aceasta i-a celebrat ziua de naștere a fiicei sale cu două zile înainte de accident

Octavian a avut parte de un destin tragic

Originar din satul Vâlcele, comuna Tismana, Octavian era singur la părinți, iar vestea morții sale a adus durere și șoc în rândul familiei și prietenilor. Potrivit gorjexpress.ro, în timp ce se îndrepta spre casă, la ieșirea din Peștișani, acesta a pierdut controlul volanului într-o curbă la stânga și s-a lovit violent de un parapet de pe marginea drumului.

Citește și: El este Ciprian, tânărul de doar 33 de ani care și-a pierdut viața după ce a ajuns cu mașina sub un TIR. Ciprian era angajat al ISU Brașov: „Un salvator dedicat”

Impactul a fost devastator, iar viața tânărului nu a mai putut fi salvată, deși a fost resuscitat minute în șir de către echipele medicale sosite la fața locului. Potrivit sursei menționate anterior, din primele cercetări ale poliției reiese faptul că Octavian, care conducea un autoturism pe DN 67D, a pierdut controlul mașinii, a intrat pe contrasens și s-a izbit de parapetul rutier.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Ce declarații a făcut Ștefan Stan despre fosta lui soție. Cum va proceda atunci când mama copiilor lui își va reface viața: „Am stabilit amândoi așa.”

Din păcate, tânărul nu a supraviețuit coliziunii. În acest caz, autoritățile au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, urmând să stabilească exact circumstanțele care au dus la producerea accidentului.

„Dumnezeu să te ierte, mult prea devreme ai plecat, ai lăsat o durere fără margini!”, este unul dintre mesajele apărute pe pagina de Facebook a tânărului.

Tânărul postase un videoclip la volan cu doar 18 ore înainte

Cu doar 18 ore înainte de tragicul eveniment, Octavian publicase pe rețelele sociale un videoclip în care se filma la volanul mașinii sale.

Citește și: El este Robert, tânărul implicat în accidentul de motocicletă în care iubita lui și-a pierdut viața. Apropiații fac apel pentru donare de sânge, după ce acesta a suferit mai mult operații

Imaginile surprinse în acea postare rămân acum ca un trist testament al ultimei sale călătorii, amplificând și mai mult durerea resimțită de cei apropiați, care nu pot înțelege cum totul s-a schimbat atât de repede.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.