Ce s-a întâmplat între Virginia și Roberta în vestiarul fetelor. Cele două concurente și-au lansat acuzații grave: „M-a udat din cap până în picioare”

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 30 sep 2024, 20:05

Roberta și Virginia au avut parte de un conflict în vestiarul fetelor.

Sursa: Kanal D

În ediția de azi a emisiunii ”Casa iubirii”, Virginia aduce acuzații serioase la adresa Robertei, după un conflict ce ar fi avut loc în vestiar.

Un incident intens a avut loc în vestiarul fetelor, unde Roberta și Virginia au fost protagonistele unui conflict aprins. Roberta susține că Virginia ar fi râs în momentul în care aceasta ar fi avut un atac de panică, în timp ce Virginia a dezvăluit că fetele s-ar fi amuzat de cu totul altceva.

Citește și: Momente dramatice în „Casa iubirii”! Virginia a izbucnit în lacrimi amare: „Ferească Dumnezeu!”. Ce a pățit concurenta

Virginia susține că Roberta a avut o atitudine total nepotrivită în vestiarul fetelor

Roberta susține că Virginia a încercat să o denigreze și că nu a fost corect tratată în urma unui moment de vulnerabilitate. Pe de altă parte, Virginia are o altă versiune a evenimentelor, susținând că Roberta a fost cea care a început să o jignească și că i-a fost teamă de o posibilă confruntare fizică. 

Roberta: Eu văd că încearcă să se victimizeze. Încearcă foarte mult să mă denigreze, și-n online. Eu sunt denigrată peste tot. Nu mi se pare normal, eu nu mi-am spus punctul de vedere. Vreau să spun tot ce s-a întâmplat ca să se înțeleagă. Totul a început când a fost descalificarea Rebeccăi, de acolo m-am încărcat, iar în momentul în care am luat farfuria mi s-a spus că nu se poate.

Roberta susține că s-a împiedicat, iar în urma acestui incident ar fi avut un atac de panică, însă fetele au mărturisit că ele nu erau la curent cu situația Robertei, acestea fiind amuzate de cu totul altceva. Roberta a dezvăluit faptul că Virginia ar fi acuzat-o de victimizare, lucru de la care ar fi pornit întregul scandal.

Citește și: Patrick, sărut pasional cu Bianca, în „Casa iubirii”! Cum a reacționat frumoasa concurentă după gestul făcut de Patrick

Roberta: Am intrat în vestiar și am întrebat-o pe Alexandra: ”E adevărat că au râs de mine?” și ea a zis că da. Și mi-a spus cine a râs și atât am spus: ”Vi se pare normal să râdeți de un om când plânge?”.

Și Virginia a fost singura care mi-a spus: ”Hai Roberta. Ce încerci să te victimizezi pe aici? Ți se pare normal să plângi de la o farfurie de pizza?”.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Ce declarații a făcut Ștefan Stan despre fosta lui soție. Cum va proceda atunci când mama copiilor lui își va reface viața: „Am stabilit amândoi așa.”

Roberta a povestit că, în acel moment, era foarte nervoasă și că avea în mână o sticlă de apă, pe care a aruncat-o spre Virginia, nimerind-o din greșeală și pe Bianca. În materialul de mai jos, ea a explicat că fetele au crezut că vrea să se apropie de Virginia pentru a o agresa, însă nu avea această intenție.

Virginia este extrem de afectată de cele întâmplate

Întrebată de Andreea Mantea ce s-a întâmplat, Virginia a povestit că ea, Criss și Teodora s-au amuzat de situația cu farfuria de pizza, nu de atacul de panică al Robertei. Concurenta susține că Roberta ar fi început să o jignească, moment în care Virginia ar fi ieșit pe hol, spunând că îi este frică.

Virginia: Eu i-am spus: ”Roberta, înțelege că nu a râs nimeni că ai făcut un atac de panică, s-a râs de situația cu pizza.” Ea m-a jignit prima. În momentul acela am ieșit pe hol la coordonatoare și i-am zis că-mi este frică. În acel moment mă jignea și mă amenința încontinuu.  

Citește și: Bat clopote de nuntă pentru Robert și Giuly! Când au plănuit foștii concurenți din Casa Iubirii să devină soț și soție: „În curând, o să vă spunem”

În acel moment, Roberta a aruncat cu apă, udând-o pe Virginia și lovind-o pe Bianca cu sticla. În cele din urmă, concurenta ar fi apucat-o pe Virginia de braț, gest care ar fi lăsat și câteva zgârieturi.

Virginia: Pe mine m-a udat din cap până în picioare, pe Bianca a lovit-o în gură cu sticla și în acel moment am jignit-o și eu înapoi. În momentul în care a scos-o din vestiar, a pus mâna pe mine, m-a zgâriat, au ținut-o, au scos-o afară și asta a fost. Într-un atac de panică nu sari la bătaie. 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.