Simay Barlas, actrița care joacă rolul principal Rüya în noul serial „Inimă rebelă”, transformare uluitoare de look! Iată cum arăta aceasta în urmă cu patru ani

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 30 sep 2024, 19:10

Simay Barlas, eroina noului serial „Inimă rebelă”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum arăta celebra actriță în urmă cu patru ani, cu un look spectaculos!

Noul serial turcesc Inimă rebelă va începe la Kanal D din 2 octombrie și va fi difuzat de miercuri până vineri, de la ora 20:00. Producția va aduce în atenția publicului o poveste impresionantă de viață ce va fi pusă în scenă de actori celebri și apreciați în Turcia, dar și de tineri aflați la început de carieră, foarte talentați și ambițioși, printre care se numără și superbă actrița Simay Barlas.

Simay Barlas, eroina noului serial „Inimă rebelă”, apariție de senzație în mediul online

Simay Barlas are doar 25 de ani și cu toate acestea face parte din categoria celor mai apreciate actrițe din tânăra generație, datorită performanțelor sale. Publicul din România a cunoscut-o pe frumoasa actriță încă din anul 2017, când a jucat în serialul Furtună pe Bosfor, în care a dat viață personajului Oyku, apoi aceasta a revenit la Kanal D, în producția Nemilosul Istanbul, în care a jucat rolul Damla, iar din 2 octombrie aceasta va juca în noul serial turcesc

Inimă rebelă, în care va interpreta rolul principal Ruya.

Citește și: Cine este tânăra actriță care îi dă viață frumoasei Rüya, protagonista noului serial „Inimă rebelă”, ce va începe din 2 octombrie la Kanal D! Aceasta a cucerit deja publicul din România cu rolurile din „Furtună pe Bosfor” și „Nemilosul Istanbul”

Carismatica actriță Simay Barlas este activă și în mediul online, unde publică des imagini și clipuri de senzație de la ședințele sale foto, dar și din arhivă personală.

Tânăra actriță nu s-a sfiit să posteze chiar imagini în care apare fără machiaj sau când a recurs la diverse schimbări de look. Urmăritorii ei au fost încântați când au văzut-o cu părul creț, după ce a adoptat o coafură în stil afro.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Ce declarații a făcut Ștefan Stan despre fosta lui soție. Cum va proceda atunci când mama copiilor lui își va reface viața: „Am stabilit amândoi așa.”

Simay Barlas, evoluție spectaculoasă pe plan profesional

Simay Barlas s-a născut în 1999, în Istanbul, unde a crescut și a studiat peste ani. Părinții săi i-au oferit o educație de seama și posibilitatea de a-și finaliza studiile și de a-și îndeplini marele vis de a deveni actrița, deoarece aceasta începuse să joace teatru încă din perioada liceului, în echipa școlii.

Citește și: Simay Barlas, protagonista noului serial „Inimă rebelă”, pasiune uluitoare! Cu ce se ocupă superba actriță când nu se află pe platourile de filmare! Iată cum a fost surprinsă în cea mai recentă vacanță în Egipt

La scurtă vreme a fost cooptată în producția Furtună pe Bosfor, deși avea doar 15 ani, rol care i-a deschis calea către noi oportunități pe plan profesional.

Cel mai recent proiect care i-a adus cel mai mare succes din carieră de până acum este serialul Inima rebelă, în care a jucat rolul principal.

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.