Cine este bărbatul al cărui cadavru a fost plimbat cu un cărucior de cumpărături, în București. Victima ar fi fost lovită mortal cu o sapă

Autor: Diana Bostan

Un om al străzii a fost ucis cu bestialitate, în Capitală.

Sursa: Pexels

Descoperire șocantă în Capitală. Un om al străzii a fost omorât, cadavrul acestuia fiind ulterior transportat cu un cărucior de cumpărături.

Un incident tulburător a avut loc recent în București, unde un om al străzii a fost ucis cu brutalitate de un tânăr de 29 de ani. După comiterea crimei, agresorul a transportat cadavrul victimei prin oraș cu ajutorul unui cărucior de cumpărături, iar la final a abandonat trupul într-o zonă cu vegetație din Sectorul 1.

Citește și: Răsturnare de situație în cazul româncei găsită fără viață în curtea unei vile din Italia. Care este, de fapt, motivul pentru care a fost ucisă: „Am vrut să știu cum e”

Descoperire macabră în Capitală

Potrivit Fanatik, trupul victimei a fost găsit întâmplător de un trecător, care a observat corpul înfășurat în pături și a alertat imediat autoritățile printr-un apel la 112. În scurt timp, echipajele de poliție și procurorii au ajuns la fața locului și au demarat o anchetă amplă.

Potrivit anchetatorilor, victima a fost lovită mortal de mai multe ori cu o sapă.

După comiterea crimei, tânărul a înfășurat trupul în două pături și l-a plasat într-un cărucior de cumpărături, transportându-l prin oraș. Cadavrul a fost abandonat ulterior într-o zonă greu accesibilă, cu vegetație densă.

Citește și: Băiatul care a înjunghiat doi tineri în Grădina Botanică din Craiova a fost condamnat definitiv. Câți ani de închisoare îl așteaptă

Din primele informații furnizate de Fanatik, victima ar fi un bărbat în vârstă de 34 de ani, om al străzii.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Ce declarații a făcut Ștefan Stan despre fosta lui soție. Cum va proceda atunci când mama copiilor lui își va reface viața: „Am stabilit amândoi așa.”

„La data de 25.09.2024, în intervalul orar 15,00 – 16,00, în timp ce se afla în municipiul Bucureşti, Sectorul 1, într-un imobil folosit de persoane fără adăpost, pe fondul unei stări conflictuale, inculpatul i-a aplicat victimei (un bărbat în

vârstă de 34 de ani) mai multe lovituri cu o sapă în cap, cu consecinţa unor leziuni traumatice incompatibile cu viaţa.

Ulterior, inculpatul a învelit cadavrul în două pături şi l-a transportat cu un cărucior de cumpărături până într-o zonă cu vegetaţie din apropiere, unde a abandonat atât cadavrul, cât şi căruciorul”, au spus procurorii, potrivit sursei menționate anterior.

Principalul suspect a fost reținut

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București au inițiat acțiunea penală împotriva suspectului, acesta fiind acuzat de omor. Trupul neînsuflețit al victimei a fost descoperit pe 28 septembrie, iar în scurt timp, polițiștii au reușit să-l identifice și să-l rețină pe tânărul de 29 de ani.

Citește și: Cine este Maria, românca găsită moartă în grădina unei vile din Italia. Ar fi fost ucisă de un adolescent de doar 17 ani

Principalul suspect a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, în urma unei decizii judecătorești.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.