I-ați văzut? Doi frați minori au dispărut fără urmă în Craiova. Părinții și autoritățile îi caută cu disperare

Autor: Laura Macovei

Andreea și Marius Ilie, doi frați în vârstă de 13 și respectiv 11 ani, au dispărut fără urmă după ce au plecat de la școală.

Conform surselor WOWbiz, dispariția lor a fost sesizată pe 30 septembrie, la ora 15:20, de către mama acestora, care a alertat imediat poliția.

Citește și: Povestea emoționantă a unei tinere care vrea cu disperare să-și întâlnească tatăl: „Doar să-l văd măcar o dată în viață”. Acesta ar fi părăsit familia imediat după nașterea ei

Doi frați minori au dispărut în Craiova

Potrivit autorităților, cei doi copii au părăsit voluntar unitatea de învățământ, dar nu s-au mai întors acasă, stârnind îngrijorarea familiei și a celor din comunitate.

Deși au fost demarate ample căutări, până acum nimeni nu are informații despre locul unde s-ar putea afla cei doi frați.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Ce mesaj a postat Medana Oprea pe rețelele de socializare: "La fel este și situația lui Alin Oprea. Cine știe oare câte se află în spatele acestui munte de talent?"

Semnalmente

Andreea Cristina Ilie, în vârstă de 13 ani, are 1,60 metri înălțime, aproximativ 70 de kilograme, ochi căprui și păr șaten lung. În ziua dispariției, aceasta purta pantaloni de trening de culoare bej, un tricou alb și adidași albi.

Marius Andrei Ilie, în vârstă de 11 ani, are 1,40 metri înălțime și cântărește aproximativ 40 de kilograme. Băiatul are ochi verzi și păr șaten scurt.

În momentul în care a fost văzut ultima dată, purta pantaloni gri și adidași albi.

Citește și: Andreea Antonescu a fost găsită! Cine a identificat-o pe minora de doar 16 ani

Părinții celor doi sunt disperați și speră că orice informație le-ar putea oferi o rază de speranță. Autoritățile continuă să îi caute, dar până în acest moment, eforturile lor nu au dus la rezultate concrete.

Oricine are informații despre cei doi frați este rugat să contacteze Poliția Craiova cât mai curând posibil sau să sune la numărul de urgență 112. 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.