Alexandra, în lacrimi amare! Gagea: "Nu mai există niciun sentiment pentru tine!" Aflați ce se va întâmpla în Casa iubirii miercuri, 2 octombrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Autor: Diana Tilă

O nouă ediție incendiară “Casa iubirii” are loc miercuri, 2 octombrie. Alexandra izbucnește în plâns. Cum reacționează Gagea?

Tensiunile ating cote maxime între Alexandra și Gagea. În ''Casa Iubirii'' se instalează o atmosferă extrem de apăsătoare, iar Gagea face o mărturisire neașteptată.

Citește și:  Alexandra se răzbună pe Gagea? Ce se întâmplă între brunetă și Antoni: "Îți place?" Gagea pare resemnat cu despărțirea

Alexandra, în lacrimi amare! Gagea: "Nu mai există niciun sentiment pentru tine!"

Lucrurile încep să scape de sub control în ediția de miercuri, 2 octombrie. Discuțiile dintre Alexandra și Gagea se vor accentua, iar fanii emisiunii Casa iubirii vor avea parte de o ediție cu adevărat incendiară, deoarece tinerii scot la iveală detalii neașteptate despre ei. 

Alexandra este foarte revoltată de atitudinea lui Gagea, motiv pentru care tânăra nu mai știe cum să se comporte cu el. Tânăra simte că a ajuns la capătul puterilor și izbucnește în lacrimi amare.

Gagea: "S-a ajuns prea departe!"

Alexandra: "Ți-am spus că a fost o contră. Mă așteptam să înțelegi."

Gagea: "înainte să faci lucrul ăla, te-ai gândit că nu o să fie ok?"

Alexandra: "Dacă eu nu îți spun nimic de fiecare dată, nu se întâmplă nimic."

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Ce mesaj a postat Medana Oprea pe rețelele de socializare: "La fel este și situația lui Alin Oprea. Cine știe oare câte se află în spatele acestui munte de talent?"

Patrick: "Alexandra, ridică capul! Nu lăsa capul în pământ pentru nimeni! Sfat de viață!"

După tensiunile dintre Alexandra și Gagea, cei doi au parte de o întâlnire în Cuibușorul Iubirii. Fetele din casă se bucură când află că cei doi vor discuta în privat, însă, Gagea face o declarație neașteptată.

Alexandra: "Mai există sentimente pentru mine?"

Gagea: "Nu! Începând de acum, nu mai există niciun sentiment pentru tine."

Citește și: Tensiuni în Casa iubirii, după ce Teodora face o glumă la adresa lui Antoni. Tânărul răbufnește și o pune la zid pe concurentă: "Te-am evitat complet!" Robi intervine

Rămâne de văzut ce se va întâmpla în Casa Iubirii. Nu rata o nouă emisiune incendiară mâine! Show-ul de la Kanal D prezentat de Andreea Mantea le va aduce fanilor mai multe surprize în această ediție.

Ce se va mai întâmpla în Casa Iubirii poți afla în ediția de miercuri, 2 octombrie, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.