Yurdaer Okur, actorul care joacă rolul Serhan Soysalan în noul serial „Inimă rebelă”, transformare fizică uluitoare! La ce schimbare radicală de look a fost nevoit să recurgă acesta pentru un serial istoric de excepție

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 01 oct 2024, 19:52
video Foto(4)

Yurdaer Okur, care dă viață personajului Serhan Soysalan în noul serial „Inimă rebelă”, apariție impresionantă în mediul online! Iată la ce transformare uluitoare a fost nevoit să recurgă celebrul actor, în urmă cu trei ani, pentru un proiect istoric de anvergură!

Din 2 octombrie 2024, Kanal D aduce în atenția telespectatorilor un nou serial de excepție, intitulat „Inimă rebelă”, care va prezenta o poveste impresionantă și emoționantă de viață pusă în scenă de actori renumiți și apreciați în Turcia, printre care se numără și carismaticul Yurdaer Okur, care va interpreta rolul principal Serhan Soysalan.

Yurdaer Okur, care joacă rolul Serhan Soysalan în noul serial „Inimă rebelă”, apariție impresionantă în mediul online

Publicul din România l-a cunoscut pe celebrul actor Yurdaer Okur încă din anul 2023, când a jucat în serialul Secrete de familie, în care a dat viață procurorului șef, Turgut Ali și din 2 octombrie va reveni la Kanal D în noua producție Inima rebelă.

Un alt proiect de excepție, care i-a adus o mare reușită îndrăgitului actor pe plan profesional a fost rolul jucat magistral în serialul Alparslan: Büyük Selçuklu, în care acesta a jucat rolul principal Emir Bozan, pentru care a fost nevoit să recurgă la o schimbare radicală de look, pe durata

de aproape un an a filmărilor.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Ce mesaj a postat Medana Oprea pe rețelele de socializare: "La fel este și situația lui Alin Oprea. Cine știe oare câte se află în spatele acestui munte de talent?"

Citește și: Cine este actorul care dă viață personajului principal Serhan Soysalan, din noul serial „Inimă rebelă”. Publicul l-a cunoscut deja pe Yurdaer Okur în producția „Secrete de familie”, în care a jucat rolul Procurorului Turgut Ali

Yurdaer Okur, parcurs spectaculos pe plan profesional

Yurdaer Okur a venit pe lume în anul 1974, în orașul Rize, din Turcia, într-o familie modestă, care i-a oferit o educație exemplară și strictă, dar și sprijin pentru a-și construi un viitor stabil pe plan profesional. Inițial acesta s-a înscris la Facultatea de Management în turism, însă după doar trei ani a revenit la marea lui pasiune pentru actorie și s-a înscris la Facultatea de Teatru, în cadrul Universității Hacettepe.

Citește și: „Inimă Rebelă” are premiera miercuri, 2 octombrie, pe Kanal D România! Serialul turcesc va putea fi urmărit și online live, începând cu ora 20:00

În 1999, Yurdaer Okur a debutat pe scena Teatrului Dostlar, unde a jucat câțiva ani, timp în care a început să fie apreciat de public și remarcat de marile case de producție din Turcia.

În anul 2002, actorul a debutat și pe platourile de filmare ale filmului Sır Çocukları, care apoi a început să primească din ce în ce mai multe oportunități de a juca în noi proiecte de anvergură.

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.