Patrick și Bianca Giurcă, un nou cuplu în „Casa iubirii”? Tânărul și-a imaginat, deja, cum i-ar sta împreună cu frumoasa concurentă: „Poză de cuplu”

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 01 oct 2024, 23:50

Patrick se vede, deja, într-o relație cu Bianca Giurcă

Sursa: Captură KANAL D

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.

Patrick și Bianca Giurcă se apropie din ce în ce mai mult în „Casa iubirii”. De la gesturi tandre și vorbe frumoase, aceștia au început să se gândească, deja, la cum le-ar sta împreună, ca doi îndrăgostiți.

Patrick încearcă să se apropie tot mai mult de Bianca Giurcă

Concurenta a venit abătută în casa băieților, la Patrick, iar acesta a părut foarte preocupat de starea ei și, totodată, dispus să o asculte și să-i ridice moralul.

Însă Bianca nu a știut să îi explice, cu exactitate, ce are și din ce cauză are o dispoziție proastă.

Patrick: „Ce ai?”.

Bianca: „Nu știu, nu-mi place”.

Patrick: „Dar de ce trebuie să iei tu toate stările?”.

Bianca: „Nu știu, mă încarc”.

Patrick: „De ce?”.

Bianca: „Nu știu”.

Citește și: Patrick, sărut pasional cu Bianca, în „Casa iubirii”! Cum a reacționat frumoasa concurentă după gestul făcut de Patrick

Deși tânăra nu a reușit să se deschidă și să-i spună, exact, ce o face să se simtă prost, concurentul tot nu s-a lăsat și a început să o complimenteze și să o strângă în brațe, pentru a o face, pentru câteva clipe, să

își iasă din stare.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Ce mesaj a postat Medana Oprea pe rețelele de socializare: "La fel este și situația lui Alin Oprea. Cine știe oare câte se află în spatele acestui munte de talent?"

„Dar ia descarcă-te la mine. Spune-ți oful la mine.

Uită-te cât ești de frumoasă, mă. Băi om frumos ce ești, m-ai zăpăcit măi, ființă!”,  i-a spus Patrick Biancăi Giurcă, în timp ce o sorbea din priviri și o îmbrățișa cu tandrețe.

Însă, frumoasa șatenă s-a arătat sceptică vizavi de complimentele venite din partea concurentului: „Minți”.

Urmăriți momentul dintre cei doi concurenți în materialul video de mai jos:

Patrick și-a imaginat cum i-ar sta împreună cu Bianca Giurcă

Ulterior, Patrick, din dorința de a o convinge că, într-adevăr, simte ceva puternic pentru ea, i-a spus să se uite în oglindă și să-și imagineze cum le-ar sta ca un cuplu. Inițial, Bianca, timidă, s-a depărtat de tânăr, însă acesta a tras-o înapoi în brațele sale și a încercat să-i dea din energia lui pozitivă.

Patrick: „De ce zici că mint? Uită-te la noi, cum am fi noi doi împreună? Uită-te așa. Dar nu așa, că nu ești la poliție, așa, poză de cuplu. Cum am fi? Uite, astea sunt stări bune. Trebuie să-ți iei stări bune”.

Bianca: „Cum am fi, am fi...”.

Citește și: Bianca Giurcă, acuzații fără precedent la adresa cuplului Giuly-Robert: „Mai vrei să pleci acasă sau vrei să dăm unii în alții?” Care este motivul pentru care Giuly nu s-a mai putut abține

Patrick i-a mărturisit Biancăi că îi este și lui greu atunci când o vede neliniștită: „Mă încarci și pe mine când te văd că te agiți așa pe acolo”.  După această dezvăluire, până la plecarea fetei, cei doi au stat nedezlipiți unul de celălalt și au avut niște gesturi foarte tandre, în grădina din casa băieților.

Acest moment intim cu Patrick pare să-i fi prins bine, în cele din urmă, frumoasei concurente, întrucât i-a dezvăluit tânărului că i-a trecut starea cu care a venit din casa fetelor: „Mi-a trecut, gata”.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.