Azi, 2 octombrie, are loc premiera serialului turcesc „Inima Rebelă”. Vezi ce se întâmplă în primul episod, începând cu ora 20:00 și online live pe Kanal D România

Autor: Cristina Mocanu

Azi, 2 octombrie, are loc premiera serialului turcesc „Inima Rebelă”

Sursa: sursă Kanal D

Primul episod al serialului „Inima Rebelă” este difuzat azi la Kanal D, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Serialul turcesc „Inima Rebelă” va fi difuzat de miercuri până vineri, pe Kanal D, de la ora 20:00. Iată ce se întâmplă în episodul de azi:

Ce se întâmplă în episodul de azi în „Inima Rebelă”?

De-a lungul vieții, Yaman s-a luptat să supraviețuiască, după ce atunci când era mic a fost răpit dintr-o familie bogată, iar acum a ajuns să trăiască pe străzi.

Pe tot parcursul acestei perioade, Yaman își păstrează sufletul curat și nu cedează în fața întunericului din jurul său. Viața lui Yaman ia o turnură neașteptată atunci când o întâlnește pe Ruya, o fată frumoasă dintr-o familie bogată. Acesta o ajută într-un moment de criză.

Tânărul a reușit să își construiască o familie alături de alți trei prieteni de ai săi, reușind să lase trecutul în spate.

Totuși, odată cu ajutorul oferit lui Ruya viața lui începe să se schimbe radical.

Citește și: Simay Barlas, actrița care joacă rolul principal Rüya în noul serial „Inimă rebelă”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum arată aceasta fără machiaj

Mai jos poți urmări promo pentru primul episod al serialului „Inima Rebelă”:

Urmărește Video Online subtitrat serialul „Inima Rebelă” pe Kanal D

Inimă Rebelă ”, noul serial turcesc difuzat de Kanal D România începând cu 2 octombrie 2024, promite să devină un favorit al telespectatorilor români. Serialul, cunoscut în Turcia sub numele „Yabani”, va fi difuzat de miercuri până vineri, de la ora 20:00, atât la televizor, cât și online live, pe Kanal D România.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Ce mesaj a postat Medana Oprea pe rețelele de socializare: "La fel este și situația lui Alin Oprea. Cine știe oare câte se află în spatele acestui munte de talent?"

Povestea urmărește viața lui Yaman, un tânăr care a fost răpit în copilărie și crescut pe stradă de o bandă criminală.

După ani de suferință, Yaman evadează și încearcă să își refacă viața alături de trei prieteni devotați, formând o familie neconvențională.

Povestea ia o turnură dramatică atunci când Yaman o întâlnește pe Rüya, o tânără dintr-o familie bogată, complet străină de greutățile vieții pe stradă. Interpretată de Simay Barlas, Rüya devine un personaj central în viața lui Yaman, schimbându-i complet destinul. În mod neașteptat, Yaman descoperă că iubitul Rüyei, Alaz, este, de fapt, fratele său biologic, de care a fost despărțit în copilărie.

Această revelație declanșează un conflict puternic între cele două lumi ale lui Yaman: familia de pe stradă, pe care și-a construit-o singur, și familia biologică, de care a fost smuls.

Distribuția serialului este una impresionantă, avându-l în rolul principal pe Halit Özgür Sarı, cunoscut pentru interpretările sale din seriale precum „Totul pentru familia mea” și „Destăinuiri”. Alături de el, Simay Barlas, îndrăgită din „Furtună pe Bosfor”, aduce la viață personajul Rüya. Rolul lui Alaz, fratele biologic al lui Yaman și rivalul său în dragoste, este interpretat de un alt actor apreciat.

Citește și: Yurdaer Okur, actorul care joacă rolul Serhan Soysalan în noul serial „Inimă rebelă”, transformare fizică uluitoare! La ce schimbare radicală de look a fost nevoit să recurgă acesta pentru un serial istoric de excepție

„Inimă Rebelă” aduce în prim-plan teme puternice precum căutarea identității, lupta pentru supraviețuire și puterea legăturilor de familie. Cu un scenariu captivant, personaje complexe și o regie de excepție, serialul promite să fie o producție de succes care va ține publicul cu sufletul la gură seară de seară.

Serialul este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând https://www.kanald.ro/live.html.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.