Accident desprins din filmele de acțiune, în Prahova! Un bărbat a murit pe loc, după ce a zburat cu mașina în gardul unei case. Localnicii din zonă sunt îngroziți

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 02 oct 2024, 10:25

Șoferul a murit pe loc, după ce a fost aruncat din mașină

Sursa: stirileprotv.ro

Un bărbat de 52 de ani din localitatea Filipeștii de Pădure, județul Prahova, și-a pierdut viața într-un accident rutier tragic, după ce a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina într-un gard.

Bărbatul din Prahova s-a urcat la volanul unei mașini cu numere provizorii expirate, deși permisul său de conducere fusese anulat, din cauză că, în trecut, fusese implicat într-un accident fatal. Acesta a condus cu viteză excesivă și a pierdut controlul mașinii într-o curbă periculoasă.

Șoferul a murit pe loc, după accidentul violent

După ce a deviat de pe șosea, mașina a intrat într-o conductă de gaz și apoi într-un gard.

Mai apoi vehiculul s-a răsturnat cu roțile în sus. Fără să poarte centura de siguranță, impactul violent l-a aruncat pe șofer la zeci de metri distanță de locul accidentului. Rănile suferite de acesta au fost incompatibile cu viața.

„Din accident a rezultat decesul conducătorului auto la fața locului”,  informează Biroul Rutier Câmpina.

Scena accidentului, marcată de resturi împrăștiate peste tot, prezenta o imagine șocantă: o roată ruptă într-un șanț și un parbriz zdrobit, suspendat printre ramurile unui copac.

Bărbatul mai avea doar câteva sute de metri până la locuința sa când s-a produs tragedia.

Citește și: Accident teribil în Teleorman! Gabriela a murit la doar 40 de ani, după ce s-a ciocnit cu un alt șofer pe E70. Printre pompierii care au intervenit s-a aflat chiar soțul ei

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Ce mesaj a postat Medana Oprea pe rețelele de socializare: "La fel este și situația lui Alin Oprea. Cine știe oare câte se află în spatele acestui munte de talent?"

„S-a auzit foarte, foarte tare. Aveai impresia și o casă dacă se dărâma nu se auzea așa. Un șofer de pe basculantă l-a văzut când a zburat de acolo până aici în șanț. A rupt un vișin, stâlpul de electricitate și mașina este peste ele”,  a relatat o localnică, citată de stirileprotv.ro.

Localnicii din Filipeștii de Pădure sunt îngroziți, după ce bărbatul a zburat cu mașina în gard

Gazele care se scurgeau din conducta de gaz avariată au complicat intervenția echipajelor de urgență, însă pompierii și polițiștii au reușit să securizeze zona. Localnicii afirmă că acea porțiune de drum este frecvent scena unor accidente din cauza vitezei excesive, iar pericolele sunt amplificate de configurația drumului.

 „Cred că a 5-a oară am avut gardul dărâmat și am făcut și reclamație la poliție să pună niște limitatoare de viteză.

Vă dați seama, vine de acolo cu viteză și direct în gard. E ruptă conducta și ne-a zgornit de acolo să stăm aici să nu fie vreo explozie ceva”,  a spus un alt localnic, potrivit sursei citate.

Citește și: Accident grav în Prahova! O femeie și-a pierdut viața, după ce fiul ei de 20 de ani nu a redus viteza și a intrat într-un alt autoturism

În urma investigațiilor inițiale, polițiștii au confirmat că permisul de conducere al bărbatului fusese anulat anterior, după ce fusese implicat într-un alt accident mortal, ceea ce ar fi trebuit să-l împiedice să mai conducă.

Autoritățile au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și continuă cercetările pentru a stabili toate detaliile și circumstanțele care au dus la acest eveniment tragic.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.