Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au avut ultimul termen în procesul de divorț. Cei doi se judecă pentru programul fiicelor! Ce spune Ilinca Vandici despre deciziile lor: „Copiii vor fi afectați”

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 02 oct 2024, 14:34

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu urmează să afle ce program vor avea fiicele lor

Sursa: Captură KANAL D

După 12 ani de căsnicie, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au decis să meargă pe drumuri separate, însă divorțul nu a fost un proces rapid sau ușor.

Deși relația dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-a încheiat oficial în urmă cu trei ani, disputele legate de custodia celor două fiice, Raisa și Carolina, precum și împărțirea bunurilor comune și stabilirea programului de vizită pentru copii au prelungit conflictul în instanță.

Ce părere are Ilinca Vandici despre neînțelegerile dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu 

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au fost cândva unul dintre cele mai mediatizate cupluri din showbiz, iar nunta lor din 2010 a fost un eveniment deosebit, urmat de venirea pe lume a celor două fete,

care au adus bucurie în viața lor. Din păcate, problemele din căsnicie au dus la despărțire, subiect care a ajuns rapid în atenția publicului.

„Mie nu mi-a plăcut ce s-a întâmplat în toată nebunia asta și în tot divorțul cu Alina și cu copiii. De ce s-a arătat public? Nu mai bine divorțau ei în liniște, să nu știe nimeni, și se înțelegeau pentru binele copilașilor? De ce trebuie să se întâmple monstruozități din astea, să sufere mama, copiii?”,  a

spus prezentatoarea Ilinca Vandici, în cadrul emisiunii „Follow us!”.

Urmăriți momentul din emisiunea „Follow us!” în materialul video de mai jos:

Citește și: Alina Sorescu se teme că va pierde custodia fetelor: „Sper ca fetițele să nu fie plimbate dintr-o parte în alta”. Anul acesta, artista va divorța oficial

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu se judecă pentru programul fiicelor

Pe 27 septembrie, foștii soți au avut ultima înfățișare în fața judecătorilor, moment care ar putea pune capăt unui război legal care a durat ani de zile. Raisa, în vârstă de 8 ani, și Carolina, de 10 ani, au rămas în grija mamei lor de la momentul separării, însă discuțiile aprinse dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au continuat, mai ales pe tema programului de vizită.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Iarna 2024-2025 vine cu vești bune pentru femeile pensionare! Ce schimbări vor avea loc și ce ajutor se va acorda

„Din câte am înțeles, săptămâna trecută, vineri, au avut un ultim termen de judecată. Dar în două săptămâni de acum înainte va veni și decizia.

Să vedem, exact, ce urmează să se întâmple.(...) S-au expus părerile fiecărui implicat, cu martorii aferenți, și acum urmează ca instanța să își ia timp să decidă care va fi programul, până la urmă, de vizită pentru copii”,  a explicat Ilinca Vandici.

Citește și: Alina Sorescu, mărturisiri emoționante din culisele familiei sale! Iată cine i-a fost mereu aproape și a sprijinit-o în cele mai dificile momente! „Mereu am fost o echipă”

Cu toate că s-a ajuns la o etapă finală în instanță, divergențele legate de programul de vizită al fetelor și alte detalii privind viitorul lor comun continuă să fie un punct de tensiune între cei doi. Momentan, rămâne de văzut dacă deciziile instanței vor aduce pacea dorită în viețile celor implicați.

„În momentul în care se întâmplă divorțul ăsta, e clar că ei (n.r. copiii) vor fi afectați. Cum manageriem noi, ca adulți, treaba asta dintre noi le face lor viața un pic mai ușoară”,  este de părere prezentatoarea de la „Follow us!”.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.