O angajată a DGASPC Suceava a fost rănită grav, după ce un copac a căzut peste ea în curtea instituției. Femeia a ajuns la spital cu picioarele strivite

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 02 oct 2024, 14:58

Incidentul a avut loc în timpul unor lucrări de tăiere a arborilor, efectuate de angajații Primăriei Suceava

Sursa: monitorulsv.ro

O angajată a Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Suceava a suferit răni grave după ce un copac a căzut peste ea în curtea instituției.

Incidentul a avut loc în timpul unor lucrări de tăiere a arborilor, efectuate de angajații Primăriei Suceava. Femeia a fost transportată de urgență la spital, după ce a suferit răni severe la picioare și la cap.

Citește și: Un bărbat a fost atacat de urs în plină zi, în județul Suceava! În ce stare se află victima, după atacul violent

Femeia a fost transportată la spital cu picioarele strivite

Victima  se afla în curtea instituției pentru a-și îndeplini sarcinile de serviciu și, conform martorilor, în momentul incidentului, aceasta vorbea la telefon. Din nefericire, ea nu a auzit avertizările lucrătorilor care se aflau în zonă și nu a putut evita arborele care a fost doborât în acel moment.

Potrivit monitorulsv.ro, lucrările de tăiere a copacilor erau programate, iar pe unul dintre arbori era afișată o atenționare cu privire la interzicerea parcării vehiculelor în curtea instituției până pe 4 octombrie, din cauza acestor operațiuni.

Totuși, femeia a fost surprinsă pe aleea principală în momentul în care un copac a fost tăiat.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Iarna 2024-2025 vine cu vești bune pentru femeile pensionare! Ce schimbări vor avea loc și ce ajutor se va acorda

Citește și: Accident teribil în Teleorman! Gabriela a murit la doar 40 de ani, după ce s-a ciocnit cu un alt șofer pe E70. Printre pompierii care au intervenit s-a aflat chiar soțul ei

Imediat după incident, victima a fost transportată la spital pentru intervenții medicale de urgență, având picioarele grav afectate și a necesitat o intervenție chirurgicală. Starea sa de sănătate rămâne în continuare critică.

Autoritățile au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs accidentul nefericit. 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.