Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, discreți și fericiți. Care este acum relația dintre cei doi, departe de tabloide

Autor: Laura Macovei

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au ajuns la masa negocierilor, adoptând o atitudine mai discretă în ceea ce privește viața lor de cuplu. 

Celebrul cuplu format din Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău pare să fi reaprins flacăra iubirii, după ce au fost surprinși de paparazzi într-o ipostază de familie. Cei doi au fost văzuți împreună, însoțiți de cei trei copii, semn că au decis să dea o nouă șansă relației lor tumultuoase.

Citește și: Surpriza inedită pe care Bianca Drăgușanu i-a facut-o fiicei de ziua ei! Sofia a împlinit opt ani

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, mai discreți și mai fericiți

Relația dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău a început să atragă atenția în 2021. Cei doi au fost surprinși împreună de mai multe ori în locuri publice, iar presa mondenă a speculat intens pe marginea relației lor. În ciuda faptului că au avut o relație romantică, aceasta a fost marcată de momente tensionate și despărțiri temporare.

Un aspect complicat al relației lor a fost situația legală și personală a lui Gabi Bădălău, care încă se afla în mijlocul unui proces de divorț cu Claudia Pătrășcanu. Acest context a adăugat un nivel suplimentar de complexitate relației sale cu Bianca Drăgușanu. Cu toate acestea, de-a lungul timpului, cei doi au părut să își continue relația, în ciuda controverselor și presiunii mediatice.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Iarna 2024-2025 vine cu vești bune pentru femeile pensionare! Ce schimbări vor avea loc și ce ajutor se va acorda

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, reuniune de familie alături de copii

Gabi Bădălău, tatăl a doi băieți dintr-o relație anterioară, și Bianca Drăgușanu, care are o fetiță dintr-o altă relație, s-au întâlnit într-un cadru familial, demonstrând că, deși au trecut prin numeroase despărțiri, încă mai au momente în care se străduiesc să formeze un cuplu unit. Prima persoană care a ajuns la locul de întâlnire a fost Gabi, care s-a ocupat de micuții săi, deschizându-le portiera și ajutându-i să coboare din mașină.

Bianca nu a rămas nici ea mai prejos, ocupându-se de organizarea celor necesare, pregătindu-se alături de Gabi și copii pentru o activitate sportivă de familie. Aceasta scenă surprinsă de paparazzi arată că între cei doi pare să fie o atmosferă mai destinsă și că au găsit din nou un echilibru în relația lor.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău sunt împreună de mai bine de trei ani, însă relația lor a fost marcată de numeroase despărțiri și împăcări.

În perioada unei recente pauze, Gabi a fost surprins alături de o altă femeie, chiar în vacanță, însă pare că această experiență nu a fost suficientă pentru a pune capăt definitiv relației cu Bianca.

 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.