Cine este bărbatul care și-a pierdut viața în accidentul de pe A1. Era șofer de TIR, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva

Autor: Laura Macovei

Tragedia a dus la decesul șoferului celui de-al doilea TIR, un cetățean bulgar în vârstă de 40 de ani

Sursa: DRDP Timișoara

Un grav accident de circulație a avut loc miercuri pe autostrada A1 Deva-Nădlac, în zona localității Zădăreni, județul Arad, în urma căruia o persoană a decedat, iar alte trei au fost rănite.

Tragedia a dus la decesul șoferului celui de-al doilea TIR, un cetățean bulgar în vârstă de 40 de ani.

Citește și: „Mi-ai rupt sufletul. Te iubesc, băiatul meu!”. El este Paul, motociclistul de 18 ani care a murit într-un tragic accident, în Târgu Jiu. Familia și prietenii sunt sfâșiați de durere

Cum s-a produs tragicul accident în urma căruia un bărbat a murit

Potrivit informațiilor oferite de Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, accidentul s-a produs în jurul kilometrului 540 al autostrăzii și a implicat două TIR-uri și un autoturism.

Primele cercetări indică faptul că accidentul a fost declanșat de o frânare bruscă a autoturismului care circula în zona aeroportului. TIR-ul aflat în spatele autoturismului a frânat la rândul său, însă cel de-al doilea TIR, care venea din spatele primului, nu a reușit să evite coliziunea și l-a lovit violent.

În urma impactului, al doilea autotren a fost proiectat pe sensul opus de mers.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Iarna 2024-2025 vine cu vești bune pentru femeile pensionare! Ce schimbări vor avea loc și ce ajutor se va acorda

Celelalte trei persoane implicate în accident, dintre care două din primul TIR și una din autoturism, au suferit răni și au fost transportate de urgență la spital pentru îngrijiri medicale.

Citește și: Prima apariție publică a lui Michael Schumacher după 11 ani de la accidentul care i-a schimbat viața: Acesta a fost socru mic la nunta fiicei sale. Cum a arătat rochia de mireasă a Ginei, fata fostului pilot de Formula 1

Traficul pe autostrada A1, în zona accidentului, se desfășoară cu dificultate, doar pe banda de urgență a fiecărui sens de mers.

Din cauza restricțiilor, s-au format coloane de autovehicule, iar autoritățile fac apel la șoferi să circule cu prudență.

Poliția a deschis o anchetă pentru a stabili circumstanțele exacte ale accidentului. Conducătorii auto implicați vor fi testați pentru alcoolemie și consumul de substanțe, conform procedurilor legale, pentru a clarifica dacă aceștia se aflau sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.