Alexandra și Gagea și-au spus adio! Concurenta a plecat val vârtej din cuibușorul iubirii! „Ce gândire diabolică ai!”

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 02 oct 2024, 22:04

Alexandra și Gagea, la un pas de a-și spune adio! Cei doi concurenți au primit permisiunea de a merge în cuibușorul iubirii pentru a purta o discuție serioasă și pentru a încerca să își rezolve problemele! Iată la ce concluzie au ajuns aceștia!

Al treilea sezon al emisiunii Casa iubirii vine cu noi surprize pentru telespectatori deoarece fiecare ediție aduce noi momente uluitoare, răsturnări spectaculoase de situație, dar și tensiuni aprige și chiar despărțiri neașteptate. După ce în ediția precedentă Alexandra și Gagea s-au apropiat tot mai mult de o despărțire definitivă, după ce aceștia au ajuns din nou la reproșuri aprige și replici acide și gesturi răzbunătoare. În ediția de astăzi, Gagea a hotărât să pună capăt relației sale cu Alexandra, dar cu toate acestea a vrut să mai poarte o ultimă discuție cu fosta lui parteneră între patru ochi, în

speranța că vor reuși să își clarifice problemele.

Alexandra și Gagea, întâlnire cu final neașteptat în cuibușorul iubirii

În ediția de astăzi, în Casa iubirii concurenții au fost șocați să afle că Alexandra și Gagea au ajuns din nou în pragul despărțirii. După multe încercări de a forma un cuplu în cadrul show-ului aceștia au ajuns de fiecare dată la un pas de a-și spune adio.

De curând, concurenta s-a arătat deranjată teribil de faptul că partenerul ei s-a apropiat prea mult de Virginia și chiar i-a făcut complimente. Pe de altă parte, Alexandra i-a răspuns lui Gagea cu aceeași moneda și a încercat să ii stârnească gelozia după ce a dansat cu Antoni.

Deși Gagea pare mai hotărât că oricând să pună punct relației sale cu Alexandra, a vrut neapărat că ei să se mai întâlnească o dată între patru ochi pentru a mai purta o ultimă discuție serioasă despre situația lor, în speranța că vor mai putea da

o șansă relației lor, sau măcar vor clarifica toate neînțelegerile apărute între ei.

Citește și: Alexandra și Gagea, în pragul despărțirii! Concurentul vrea să pună punct relației: „Mi-a umplut paharul”

Gagea: Înseamnă că nici nu știi ce înseamnă un bărbat!

Alexandra: Știu bine ce am făcut!

Gagea: Dacă știi mai bine ce ai făcut, de ce mai zbați acum?

Alexandra: Tu în continuare poți să mă respecți și să nu mă pui în situații foarte aiurea cum mai pus și când am fost împreună!

Gagea: Dacă dai curs! Astea îți sunt prietenele! Dacă tu nu ai încredere în mine, nu e vina mea!

Alexandra: Noi doi nu putem purta o discuție! Vorbim unul peste altul!

Gagea: Pentru că tu vrei să controlezi discuția și eu nu vreau să mă las!

Alexandra și Gagea, întâlnire cu final neașteptat în cuibușorul iubirii! „Ce gândire diabolică ai!”

În ciuda faptului că au încercat din răsputeri să își rezolve problemele și să mai dea de fiecare dată încă o șansă relației lor, de această dată Alexandra și Gagea se îndreaptă din ce în ce mai mult către o despărțire definitivă.

Pe de o parte, Alexandra a continuat cu reproșurile față de atitudinea partenerului ei, pe de altă parte Gagea s-a arătat din ce în ce mai dezamăgit de faptul că partenera lui nu a avut deloc încredere în el ci a preferat să plece urechea mereu la spusele prietenei sale, Roberta.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Iarna 2024-2025 vine cu vești bune pentru femeile pensionare! Ce schimbări vor avea loc și ce ajutor se va acorda

Citește și: Alexandra, în lacrimi! „Tot timpul el mă scoate vinovată!” Iată cum a reacționat concurenta după ce Gagea i-a spus că va pune punct relației lor

Gagea: Am stat forțat în relație! Dacă îmi bagi vorbe în gură! Am spus-o eu sau au spus-o alții?

Alexandra: Ai spus-o tu! Eu nu mă iau după alții!

Gagea: Când am spus!

Alexandra: Mai demult!

Gagea: Nu țin minte!

Alexandra: Ieri când am avut de discutat de ce n-ai vrut să venim aici?

Gagea: Că nu am vrut! Te duci te bălăcărești cu altul în dansuri și vin să discut
cu tine?

Alexandra: Tu faci complimente la altă? Tu în continuare o să faci în continuare chestii doar să mă afecteze pe mine?

Gagea: De ce te interesează pe ține ceea ce urmează să fac eu? Ca să vii cu alt plan, să-mi strici planul?

Alexandra: Vai ce gândire diabolică ai!

Gagea: Nu îmi place să intri prea mult în viața mea!

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.