Turan Cihan Şimşek, Oğulcan din serialul Totul pentru familia mea, schimbare uluitoare de look! Iată cum arată în prezent carismaticul actor

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 03 oct 2024, 00:38
video Foto(5)

Turan Cihan Şimşek, actorul care da viață personajului Oğulcan din producția Totul pentru familia mea, apariție de senzație cu un nou look! Iată cum a fost surprins îndrăgitul actor în cea mai recentă vacanță, în Austria!

Turan Cihan Şimşek a cucerit publicul încă de la primele sale apariții pe micile ecrane, datorită talentului sau desăvârșit și a carismei sale aparte. În cei 15 ani de activitate pe platourile de filmare chipeșul actor a jucat în multe producții de excepție, care i-au adus succese, dar și celebritatea mult râvnită. Cel mai recent proiect în care a jucat acesta este serialul Totul pentru familia mea, în care a dat viață personajului Ogulcan, care de asemenea a însemnat o mare reușită pe plan profesional.

Turan Cihan Şimşek, Oğulcan din serialul Totul pentru familia mea, transformare uluitoare de look

Publicul din România l-a cunoscut pe carismaticul actor Turan Cihan Şimşek în anul 2022, când a jucat în serialul Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul principal Ogulcan, care i-a adus cel mai mare succes de până acum în carieră și l-a propulsat printre cei mai apreciați actori din tânăra generație în Turcia.

Citește și: Oğulcan din serialul Totul pentru familia mea s-a căsătorit! Ce colegi au participat la fastuosul eveniment și cum au strălucit chipeșul actor Turan Cihan Şimşek și aleasa inimii sale

Turan Cihan Şimşek este un bărbat fericit și împlinit și pe plan personal deoarece în 2023 s-a căsătorit cu aleasa inimii sale și au o căsnicie reușită.

De curând cei doi îndrăgostiți au fost petrecut câteva zile frumoase în Austria și au ținut să le arate și fanilor din mediul online câteva imagini de senzație. Îndrăgitul actor și-a făcut apariția cu un look schimbat, cu mustață și cu o alură mai matură, decât cea a liceanului din îndrăgitul serial.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Iarna 2024-2025 vine cu vești bune pentru femeile pensionare! Ce schimbări vor avea loc și ce ajutor se va acorda

Turan Cihan Şimşek, un parcurs uluitor pe plan profesional

Născut în 1992, în Germania, Turan Cihan Şimşek s-a mutat împreună cu familia lui în Istanbul, pe când avea doar câțiva ani. Avesta și-a continuat studiile în Turcia, iar după încheierea liceului, s-a înscris la Facultatea de Teatru, în cadrul Universității din Istanbul, pe care a absolvit-o cu succes și a reușit astfel să își vadă împlinit marele vis de a deveni actor.

Citește și: Turan Cihan Şimşek, Oğulcan din serialul Totul pentru familia mea, în cele mai hazlii ipostaze alături de colegii săi! Iată cum au fost surprinși îndrăgiții actori pe platourile de filmare

În 2009, Turan Cihan Şimşek a debutat pe platourile de filmare ale serialului Bez Bebek, care a reprezentat și primul pas către cariera de succes de astăzi.

Au urmat multe proiecte noi de mare succes de-a lungul celor treisprezece ani de activitate.

 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.