Ce scria pe bilețelul lăsat de Robert în camera de hotel, înainte de plecarea din „Casa Iubirii”: „Mi-a făcut plăcere..” Cui i se adresează acesta

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 03 oct 2024, 10:06

Înainte de a părăsi definitiv competiția alături de iubita sa Giuly, Robert i-a lăsat un bilet colegului său de cameră

Sursa: Instagram zagrai_robert

La scurt timp după descalificarea lui Robert și Giuly din emisiunea „Casa Iubirii”, un moment plin de sensibilitate a ieșit la iveală. Robert a lăsat un bilețel dedicat special unei persoane.

Înainte de a părăsi definitiv competiția alături de iubita sa Giuly, Robert i-a lăsat un bilet colegului său de cameră, Robi, alături de care a împărțit momentele bune și rele timp de aproape un an.

Citește și: Cum au fost surprinși Giuly și Robert la scurt timp după descalificarea din Casa iubirii! Iată cum au fost fotografiați cei doi îndrăgostiți la Milano

Ce scrie pe bilețelul lăsat de Robert fostului său coleg de cameră

Gestul lui Robert a fost unul plin de emoție. Mesajul, scris cu sinceritate și modestie pe un bilețel, a fost făcut public chiar de Robi pe rețelele sociale, unde a stârnit emoții printre fanii emisiunii și ai concurenților.

În biletul său, Robert i-a mulțumit lui Robi pentru momentele petrecute împreună și i-a transmis aprecierea sa sinceră pentru prietenia lor.

De asemenea, acesta a dorit să-i transmită salutări și urări de bine tuturor colegilor din casă prin intermediul lui Robi.

Robert a ales să își ia rămas bun într-un mod discret, dar semnificativ.

„Robi, să ai grijă de tine și să ne auzim cu bine! Mi-a făcut mare plăcere să fim colegi de cameră aproape un an. Ești un caracter puternic, să rămâi la fel în continuare.

Tot respectul meu. Salută-i și pe ceilalți colegi în egală măsură. Vă pup pe toți și să aveți grijă de voi. Cele bune să se adune, cele rele să se spele. Robert Z,” este mesajul scris de Robert pe bilețel.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Iarna 2024-2025 vine cu vești bune pentru femeile pensionare! Ce schimbări vor avea loc și ce ajutor se va acorda

Ce se întâmplă acum între Robert și Giuly

Descalificarea lui Robert și Giuly a fost un moment neașteptat pentru fanii emisiunii, însă cei doi au fost fericiți și au plecat împreună, de mână, pe ușa emisiunii. 

Din România, Giuly și Robert au zburat direct în Milano, acolo unde se află și în prezent. 

Potrivit celor doi, în curând se vor întoarce în România, pentru că mai au câteva locuri de bifat. 

Citește și: Bat clopote de nuntă pentru Robert și Giuly! Când au plănuit foștii concurenți din Casa Iubirii să devină soț și soție: „În curând, o să vă spunem”

„Am spus dacă mai țineți minte, într-unul dintre primele episoade în care ne-am apropiat eu și cu Robert, că unul dintre primele locuri în care vom merge va fi la Milano, la mănăstire și în Bistrița”, a

spus Giuly.

„Când ne ducem în România, la mijlocul lunii octombrie, o să postăm o poză de la Colibița, să ne ținem de promisiune”, a mai punctat Robert.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.