Dezvăluirile făcute de prietena Anei Maria Vasiliu, la trei săptămâni de la moartea acesteia: „Rușine!” Ce se întâmplă acum între mama fostului concurent de la Puterea Dragostei și familia Anei

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 03 oct 2024, 13:12

Tincuța Vasiliu a lansat acuzații grave la adresa nurorii sale, conform cărora aceasta ar fi avut o relație extraconjugală

 
Sursa: Cancan

La trei săptămâni de la moartea Anei Maria Vasiliu, acuzații dure ies la iveală, care aduc în prim-plan un conflict între familia tinerei și părinții fostului concurent de la „Puterea Dragostei”.

Recent, soacra Anei, Tincuța Vasiliu, a lansat acuzații grave la adresa nurorii sale, conform cărora aceasta ar fi avut o relație extraconjugală. Dezvăluirile au fost primite cu indignare de apropiații Anei Maria, iar prietena brunetei, Anca, a simțit nevoia să intervină.

Citește și: Ce se întâmplă cu Gabriel Vasiliu la o săptămână de la înmormântarea soției sale. Mama fostului concurent de la Puterea Dragostei face dezvăluiri cutremurătoare: „Nu poate accepta”

De ce o acuză prietena Anei Maria pe Tincuța Vasiliu

Într-un interviu acordat pentru CANCAN.RO, Anca a dezmințit categoric toate acuzațiile făcute de Tincuța Vasiliu, acuzând-o pe aceasta că ar fi fost mai interesată de bunurile materiale pe care Ana Maria le-ar fi lăsat în urmă, decât de soarta sau de amintirea tinerei.

Anca a răbufnit și a mărturisit că Tincuța nu a avut niciodată o relație sinceră și afectuoasă cu nora sa, așa cum pretinde acum.

Tot ceea ce a interesat-o, de când victima a fost găsită moartă în Olanda, a fost numai și numai averea.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Iarna 2024-2025 vine cu vești bune pentru femeile pensionare! Ce schimbări vor avea loc și ce ajutor se va acorda

„Nu m-am băgat pana acum, dar soacra Anei deja depășește orice limita a bunului simţ.

Ana nu avea niciun amant sau relaţie cu nimeni. Nenorocitul care a omorât-o împreuna cu alți doi, este un psihopat care avea o obsesie bolnavă pentru Ana. Știa ca este căsătorită, însă nu îl interesa.

Ana a depus mai multe plângeri la politie împotriva lui, însă ca de obicei, poliţia nu face nimic până nu este prea târziu.

Tincuţa știa ce face Ana, Tincuţa o încuraja pe Ana, că dacă Ana nu mai lucra, nu mai avea cine sa-l întrețină pe Gabi la pușcărie și pe colegii

lui de celulă ca să nu îl transforme în fetiță. Ana ii trimitea bani frecvent Tincutei și întotdeauna cerea mai mult. În ziua în care Ana a fost dată dispărută, încă înainte să ni se confirme că Ana este decedată, Tincuţa nu a făcut altceva decât sa întrebe de banii Anei şi de aurul Anei. Nu a interesat-o nimic altceva. În momentul în care ni s-a confirmat că Ana este decedată, primul lucru pe care l-a spus Tincuţa către Larisa, a fost că ea va trimite avocat în Olanda după cardurile și aurul Anei.
Nu după corpul Anei. Tincuței i s-a spus în repetate rânduri că înmormântarea va fi la Ploiești și că familia nu are nevoie de bani pentru repatriere sau înmormântare, cu toate astea, ea a sunat și a insistat la toate prietenele Anei să îi trimită bani pentru repatriere şi înmormântare. Când i s-a spus ca înmormântarea va fi la Ploiești, pentru că fraţii şi familia o voiau acolo, „doamna” Tincuța a spus ca ea nu va veni la înmormântare la Ploiești.
Că dacă vor sa o îngroape acolo, să o îngroape, dar ei sa îi aducă cardurile și aurul Anei,”
a spus Anca pentru CANCAN.RO.

Soacra Anei ar fi știut de „presupusa aventură” a tinerei

Tensiunile dintre cele două familii au escaladat la scurt timp după înmormântarea Anei Maria, amplificându-se după ce soacra a mărturisit că a aflat de presupusa aventură a nurorii sale prin intermediul unui bărbat care ar fi contactat-o personal.

Povestea acestuia a alimentat suspiciunile și a generat o serie de reproșuri și acuzații publice. Totuși, prietena defunctei susține că aceste afirmații nu au nicio bază și că adevărul este mult mai complex.

„Fostul soţ al Anei, Robert, și Ana au avut o relație destul de unită de prietenie, atât Gabi cât şi Tincuța știau de la început și niciodată nu a fost o problemă, asta până acum. Acum Gabi e victima. Deși s-au separat de ceva timp și amândoi și au refăcut viata, au rămas prieteni, ceea ce este normal pe o parte, pentru că dacă divorțezi, în cazul persoanelor normale la cap, cel puțin, nu înseamnă că va transformați și in dușmani. Repet, Ana nu a avut amant. Nu a avut nicio relație cu niciun cetăţean străin. Tincuța se refera la cel care a omorât-o pe Ana. Şi ea știe foarte bine lucrul asta. Psihopatul respectiv, a 2 a zi după ce a omorât-o, până să fie arestat, a susținut inclusiv ca a vorbit cu Gabi. Şi că i-ar fi spus că Ana este moartă, însă Gabi ar fi fost foarte relaxat când i s-a spus și că nu a crezut. Tincuța știa de problemele pe care Ana le avea cu omul ăsta. Si știa ca a amenințat-o de multe ori că o va omori, însă Tincuța a insistat ca Ana să rămână în Olanda pentru că Gabi avea nevoie de bani. Vecinii Tincuței va pot confirma toate astea”, a mai spus Anca.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.