Cristina Șișcanu a răbufnit! „Când simți invidie, trebuie să te rupi” Vedeta face referire la o persoană intens mediatizată

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 03 oct 2024, 12:21

Cristina Șișcanu a rupt legătura cu o persoană extrem de apropiată ei. Motivul ar fi invidia

Sursa: Facebook Cristina Șișcanu

Cristina Șișcanu și-a spus of-urile într-un interviu recent, în care a vorbit despre ruptura dintre ea și o bună prietenă de a ei, o femeie care a atras mult timp atenția tabloidelor.

Cristina Șișcanu ar fi vorbit în interviul ei despre prietenia cu Gabriela Cristea și despre faptul că cele două nu mai sunt atât de apropiatedin cauza invidiei pe care soția lui Tavi Clonda ar manifesta-o. 

Citește și: „Ne întoarcem patru” Cristina Șișcanu a făcut marele anunț! Cum a reacționat Mădălin Ionescu

Cristina Șișcanu și Gabriela Cristea, o relație mai presus de prietenie

Cristina a declarat, într-un interviu recent, că în prietenie, atunci când simți invidie, trebuie să te rupi.

Cristina Șișcanu  a vorbit recent despre ruptura dureroasă dintre familia ei și cea a Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda, relație care a fost mult timp una apropiată și deosebit de strânsă. Cele două familii erau mai mult decât prieteni, devenind chiar o familie, după ce Cristina Șișcanu și soțul ei, Mădălin Ionescu, le-au devenit nași de cununie celor doi.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Iarna 2024-2025 vine cu vești bune pentru femeile pensionare! Ce schimbări vor avea loc și ce ajutor se va acorda

Prietenia lor părea una de neclintit, iar fanii îi vedeau deseori împreună, atât în viața reală, cât și pe rețelele de socializare.

Totuși, la un moment dat, relația lor s-a răcit, iar cei patru nu mai păstrează legătura nici măcar virtual. Acest lucru a fost observat de fanii lor, care au remarcat că nu se mai urmăresc pe rețelele de socializare, iar prezențele lor comune la evenimente sau în postări au încetat.

Într-un interviu recent acordat publicației Viva!, Cristina Șișcanu a abordat acest subiect delicat, dar fără a dezvălui detalii specifice despre motivul ruperii legăturilor dintre cele două familii.

Ea a recunoscut că acest subiect este încă unul sensibil pentru ea și că ruptura a avut un impact emoțional, având în vedere apropierea pe care o aveau.

„În prietenii însă, în momentul în care simți invidia, trebuie să te rupi, pentru că relația nu duce nicăieri. Trebuie să te înconjori de persoane care se bucură de realizările tale. Eu, de exemplu, sunt competitivă, dar nu invidioasă și aș putea să fiu prietenă cu cineva care-mi este și competiție, pentru că sunt corectă și delimitez foarte bine lucrurile”, a

declarat Cristina pentru revista VIVA.

Niciuna din părțile implicate nu a avut nimic de declarat despre acest subiect. Cristina spune că nu dorește să dea detalii de dragul fetițelor.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.