Breaking News! Motorul unui avion Ryanair a luat foc la decolarea de pe un aeroport din Italia! Toate zborurile din Bari au fost oprite

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 03 oct 2024, 14:52

Avionul cu destinația Torino pleca din Bari și transporta 184 de pasageri și șase membri ai echipajului

Sursa: brindisireport.it

Motorul drept al unui avion Ryanair a luat foc in timpul decolarii, pe un aeroport din Bari, Italia. 184 de pasageri se aflau la bord.

Incidentul s-a produs pe 3 octombrie în jurul orei 08:35. Avionul cu destinația Torino pleca din Bari și transporta 184 de pasageri și șase membri ai echipajului, însă toți cei aflați la bord au fost evacuați în siguranță. 

Citește și: Haos pe Aeroportul Bergamo, după ce anvelopa unui avion a explodat la aterizare. Mai multe zboruri, inclusiv spre România, au fost amânate sau anulate

Motorul unui avion Ryanair a luat foc la decolarea de pe un aeroport din Italia

Conform Brindisi Report, p asagerii au folosit toboganele de urgență pentru a părăsi aeronava, în timp ce echipajele de pompieri de la aeroportul din Brindisi, sprijinite de unități ale Comandamentului provincial de pompieri, au intervenit rapid pentru a stinge incendiul.

Deși focul a fost oprit în scurt timp, pista aeroportului a necesitat lucrări de curățare și decontaminare, ceea ce a dus la suspendarea temporară a tuturor zborurilor, atât la sosiri, cât și la plecări.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Veste importantă pentru doamnele aflate în prag de pensionare! Femeile pot beneficia de reducerea vârstei de pensionare cu până la 11 ani

După stingerea incendiului, avionul a fost mutat la capătul pistei, iar echipele tehnice de la Aeroportul Salento din Brindisi și Poliția de frontieră monitorizează constant situația. 

Un alt incendiu a provocat haos pe Aeroportul Bergamo

Acest incident vine la doar două zile după un altul care a implicat tot un avion Ryanair, pe 1 octombrie, când Aeroportul Orio al Serio din Bergamo a fost închis temporar din cauza exploziei pneurilor unui avion al companiei, care ateriza de la Barcelona. În urma evenimentului, zborurile au fost decalate, amânate sau oprite, inclusiv cele spre România au avut de suferit. 

Citește și: Cum arată limuzina în formă de avion Wizz Air, care a ajuns virală pe rețelele sociale! Aceasta circulă pe străzile României și a făcut furori pe internet

Din fericire, niciunul dintre aceste incidente nu s-a soldat cu victime.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.