Destin tragic pentru un tânăr în vârstă de doar 28 de ani. Bărbatul și-a găsit sfârșitul chiar în curtea părinților, după ce s-a întors de la propria petrecere aniversară

Autor: Diana Bostan

Un tânăr în vârstă de 28 de ani și-a pierdut viața într-un teribil accident rutier.

Sursa: IPJ Prahova

Un tânăr de 28 de ani din Prahova și-a pierdut viața într-un tragic accident rutier, în noaptea de marți spre miercuri.

Tragicul incident s-a petrecut pe DJ 216 A, în localitatea Ștefești, chiar în curtea părinților săi, la scurt timp după ce tânărul se întorcea de la propria petrecere aniversară.

Citește și: Accident desprins din filmele de acțiune, în Prahova! Un bărbat a murit pe loc, după ce a zburat cu mașina în gardul unei case. Localnicii din zonă sunt îngroziți

Tânărul în vârstă de 28 de ani se întorcea de la propria petrecere aniversară

Întrucât își sărbătorise ziua de naștere, tânărul de 28 de ani a ales să petreacă seara alături de câțiva prieteni apropiați. După orele de distracție, acesta s-a urcat la volan pentru a se întoarce acasă.

În drumul de întoarcere, însă, se pare că tânărul a accelerat excesiv, ceea ce a dus la pierderea controlului asupra mașinii.

Potrivit observatornews.ro, autoturismul s-a răsturnat violent într-o curte de pe marginea drumului, care, în mod tragic, s-a dovedit a fi chiar cea a părinților săi. Aceștia au ieșit din casă doar pentru a asista neputincioși la momentul în care și-au văzut fiul prins în fiarele contorsionate ale mașinii.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Veste importantă pentru doamnele aflate în prag de pensionare! Femeile pot beneficia de reducerea vârstei de pensionare cu până la 11 ani

Citește și: Accident teribil în Teleorman! Gabriela a murit la doar 40 de ani, după ce s-a ciocnit cu un alt șofer pe E70. Printre pompierii care au intervenit s-a aflat chiar soțul ei

"În urma accidentului rutier a rezultat decesul conducătorului auto care se afla singur în autoturism la momentul impactului. În cauză cercetările sunt continuate de polițiști în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s a produs evenimentul rutier", au declarat reprezentanții IPJ Prahova, potrivit sursei menționate anterior.

Medicii nu au mai putut face nimic pentru tânărul în vârstă de 28 de ani

Apelul de urgență a fost înregistrat în jurul orei 3:45, când autoritățile au fost anunțate că un autoturism s-a răsturnat în afara drumului. Polițiștii din Slănic s-au deplasat imediat la locul accidentului, unde au descoperit că șoferul pierduse controlul volanului, iar vehiculul se răsturnase în curtea casei părinților săi.

Citește și: Accident mortal în București! Un pieton a murit călcat de tramvai, pe linia 41

Din nefericire, echipele de intervenție sosite la fața locului nu au reușit să-l readucă la viață, în ciuda manevrelor de resuscitare aplicate.

Conform primelor informații oferite de IPJ Prahova, tânărul se afla singur în mașină în momentul accidentului. Detalii cu privire la viteza excesivă sau posibila prezență a alcoolului în sângele victimei urmează să fie stabilite în urma investigațiilor ulterioare, iar cercetările continuă în cadrul unui dosar penal pentru ucidere din culpă.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.