Alexia Eram și Mario Fresh și-ar fi spus adio după opt ani de relație: „Pare că ruptura este definitivă”. Detaliile care i-ar fi dat de gol că nu mai formează un cuplu

Autor: Diana Bostan

Alexia Eram și Mario Fresh s-ar fi despărțit după opt ani de relație.

Sursa: Instagram: Alexia Eram

Alexia Eram și Mario Fresh s-ar fi despărțit după opt ani de relație. Artistul a șters toate fotografiile cu cei doi de pe Instagram.

Zvonurile despre despărțirea dintre Alexia Eram și Mario Fresh au început să prindă contur după ce fanii au observat gesturi care par să confirme ruptura dintre cei doi. Artistul a șters toate fotografiile cu Alexia de pe conturile de social media și recent a lansat o piesă în care vorbește despre suferință, ceea ce a stârnit și mai multe speculații.

Citește și: Mario Fresh și Alexia Eram au împlinit opt ani de relație! Ce surpriză i-a făcut artistul iubitei lui cu această ocazie

Alexia Eram și Mario Fresh s-ar fi despărțit

Potrivit informațiilor furnizate de Teo Trandafir și Ilinca Vandici, în cadrul emisiunii ”Follow us”, despărțirea ar fi avut loc acum aproximativ o lună, iar cei doi au ales să se despartă pe cale amiabilă.

Cele două au adus în atenție faptul că doar Mario și-a șters fotografiile cu Alexia, în timp ce ea nu a făcut același gest, semn că speră la o posibilă împăcare.

Citește și: Mario Fresh își schimbă numele de scenă? Ce planuri are artistul: „La 30 de ani voi fi Mario..”

Ilinca Vandici: Ea nu și-a șters pozele de pe Instagram, el da.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Veste importantă pentru doamnele aflate în prag de pensionare! Femeile pot beneficia de reducerea vârstei de pensionare cu până la 11 ani

Teo Trandafir: Da, ea nu și-a șters pozele pentru că eu sunt de părere că ea încă mai crede în această relație. El mi se pare mai decis, ea și-ar dori continuarea.

Despărțirea s-ar fi produs în urmă cu o lună

Ilinca Vandici crede că de această dată ruptura pare să fie definitivă, iar cei doi ar fi trecut printr-un proces de despărțire de aproape o lună: „Pare că ruptura este definitivă de data asta și că s-ar fi produs în urmă cu ceva vreme, de vreo lună de zile.

Pe de altă parte, Teo Trandafir a menționat că a ascultat noua piesă lansată de Mario Fresh, sugerând că aceasta reflectă în mod clar sfârșitul relației: „Am văzut piesa și din piesă reiese: 'bă, gata'.”

Citește și: Mario Fresh a șters toate pozele: „Un capitol frumos se termină aici!” Ce se întâmplă cu artistul

Ilinca Vandici a încheiat discuția, subliniind faptul că Mario a confirmat că melodia este inspirată dintr-o poveste reală, ceea ce i-a făcut pe mulți să creadă că artistul suferă profund în urma despărțiri.

Potrivit informațiilor publicate de Cancan.ro, Alexia și Mario nu mai formează un cuplu de aproape o lună.

Mario Fresh s-a concentrat pe carieră, petrecând mai mult timp în București și compunând muzică, în timp ce Alexia Eram a ales să plece din țară, semn că amândoi încearcă să își refacă viețile după această relație îndelungată.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.