Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

Autor: Diana Ghita

Ce a spus Teo Trandafir despre Zanni

Sursa: Captură KANAL D

Într-o postare recentă pe Instagram, Jador a făcut declarații surprinzătoare despre relația lui cu Oana Ciocan, ceea ce a stârnit revolta cântărețului Zanni, un bun prieten al tinerei.

În postarea lui, Jador a menționat că, deși a fost împreună cu Oana Ciocan o bună perioadă de timp, au decis să ia o pauză. Cu toate acestea, el a dezvăluit că a observat-o pe Oana în compania unui alt bărbat. Jador a insistat că, în ciuda despărțirii, inima lui bate în continuare pentru ea și că nu intenționează să renunțe la lupta pentru dragostea lor.

Ce acuzații i-a adus Zanni lui Jador, în legătură cu Oana Ciocan 

Situația a luat o întorsătură neașteptată atunci când Zanni, prieten apropiat al Oanei și coleg cu ea într-un reality show, a intervenit cu un comentariu extrem de dur. Acesta l-a acuzat pe Jador că încearcă să manipuleze opinia publică și să ascundă adevărul despre relația lor. Artistul a afirmat că fosta iubită a lui Jador ar fi fost supusă unor abuzuri fizice și emoționale.

„Cele mai jegoase manipulări. Am vorbit cu Oana Ciocan și mi-a zis cât ai hărțuit-o, lovit-o și cât ți-ai bătut joc de ea. Șterge-ți d***u declarațiile astea din bot și marș la cerșit de atenție pe alte subiecte. Oana îmi este colegă de junglă și-mi permit să intervin, altfel ignoram. Ești un gunoi de om care, în timp ce vinde iluzia că și-a iubit nevasta, ea de fapt stătea cu ochii vineți de lacrimi legată de pat în casă.

Lasă vrăjeala, că știm tot”,  a comentat Zanni, foarte revoltat.

Citește și: Motivul pentru care Zanni a fost părăsit în copilărie: „Pentru că mama mea are probleme”. Artistul a dezvăluit detalii despre părinții lui biologici

Ce dezvăluiri a făcut Teo Trandafir despre Zanni, după acuzațiile pe care i le-a adus lui Jador

La emisiunea „Follow us!”, Teo Trandafir și Ilinca Vandici au discutat pe marginea acestui subiect sensibil.

Teo Trandafir a recunoscut că are o relație specială cu Zanni și că nu poate să fie total obiectivă. 

Urmăriți momentul din „Follow us!” în materialul video de mai jos:

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Veste importantă pentru doamnele aflate în prag de pensionare! Femeile pot beneficia de reducerea vârstei de pensionare cu până la 11 ani

Ilinca Vandici: „Cunoscându-l pe Zanni, e genul de om care exagerează?”.

Teo Trandafir: „Nu, dar sare ca ars”. 

Ilinca Vandici: „Dar lucrul ăla pe care îl vede, în momentul în care sare, îl prezintă obiectiv?”.

Teo Trandafir: „În funcție de circumstanțe, adică vede circumstanța. În viața lui a fost nevoit să vadă circumstanțele și luptă ca un leu dacă are o cauză. În momentul ăsta, nu știu dacă relația lui Jador cu nu știu cine sau relația Oanei cu nu știu cine e pentru el o miză. El a făcut-o, cred, din solidaritate. S-o fi dus Oana la el cum te duci la un prieten, îi mai plângi pe umăr, îi mai zici câte o treabă și...”.

Citește și: Jador aruncă bomba despre relația cu Oana Ciocan! „Am fost împreună în tot acest timp”. Ce se întâmplă, de fapt, între cei doi

Această situație scoate la iveală o imagine complicată a relației dintre Jador și Oana Ciocan, una care implică acuzații grave și lupte emoționale profunde. Deși Jador încearcă să repare relația și să își recâștige iubita, declarațiile lui Zanni pun într-o lumină extrem de negativă comportamentul său din timpul relației. Rămâne de văzut cum vor evolua lucrurile și dacă Oana va alege să vorbească public despre aceste acuzații sau dacă vor rămâne doar speculații bazate pe intervenția lui Zanni.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.