EXCLUSIV | Teo Trandafir, despre pățania trăită cu fiica sa, într-o dimineață. Ce a putut să spună aceasta: „Mama mea, dimineața când e întuneric, bea țuică” S-a lăsat cu hohote de râs între Ilinca și Teo, în platoul „Follow us”

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 04 oct 2024, 10:38

Teo Trandafir are o relație extrem de frumoasă și specială cu fiica ei, Maia, care a ajuns la vârsta de 21 de ani

Sursa: Teo Trandafir Facebook

În timp ce Teo Trandafir și Ilinca Vandici discutau despre Milan, băiețelul simpatic al lui Culiță Sterp, Teo și-a amintit o întâmplare amuzantă legată de fiica sa, pe care i-a împărtășit-o colegei sale de platou.

În timpul unei discuții alături de Ilinca Vandici, Teo și-a amintit cum, într-o dimineață, și-a păcălit fiica de faptul că bea țuică dintr-o sticlă de apă, doar pentru că aceasta insista să bea și ea, dar apa era foarte rece.

Citește și: Ilinca Vandici a vorbit despre al doilea copil! Teo Trandafir va fi nașă: „Copilul se va numi Teodor sau Teodora”

Teo Trandafir povestește pățania prin care a trecut alături de fiica sa

Teo Trandafir are o relație extrem de frumoasă și specială cu fiica ei, Maia, care a ajuns la vârsta de 21 de ani. Prezentatoarea emisiunii „Follow us” de la Kanal D a dezvăluit acum o întâmplare din trecut, atunci când fiica sa era mai micuță. 

Într-o dimineață, Teo a fugit la bucătărie pentru a bea apă, însă aceasta era de la dozator și era foarte rece.

În același timp, fiica sa vine și o întreabă dacă poate să bea și ea din sticlă, însă Teo îi răspunde că nu, pe motiv că este prea rece. La insistențele fetei, Teo îi explică faptul că, în recipient, este de fapt țuică. De aici pornește un întreg scenariu amuzant. 

Teo: Vreau să zic ceva de fiica mea, dar nu știu dacă să spun pe post.

Ilinca: Aoleu, iar nu e de zis pe post?

Teo: Deci dimineață, 6 jumătate.. Nu mai aveam apă într-o sticlă albastră, dacă înțelegeți. Apă plată. Și mă duc să iau apă rece de la dozator, dar era atât de rece că îți crăpa capul. Nu aveam niciun chef de conversație, eram vai capul meu.

Vine și zice: „Mami, dă-mi și mie de acolo din sticlă”.

Îi zic: „Nu pot să-ți dau din sticlă pentru că e rece”

Fiica ei: Dar vreau și eu apă.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

Teo: O să-ți dau apă.

Fiica: Dar aia ce are?

Teo: Și ce crezi că-i zic?

Ilinca: E țuică.

Fiica: Dar ce e?

Teo: Țuică!

Bun. În seara respectivă mă duc în parc și m-am dus la o bonă cu care eu eram prietenă și o întreb ce se întâmplă, că am văzut că toți își dădeau coate.

Și zice: „Păi a venit fiica ta și a zis că mama mea, dimineața când e întuneric, bea țuică dintr-o sticlă mare.”

A mai zis odată că „mama are niște diamante mari cât capul meu”.

Teo Trandafir și fiica ei, o relație specială

Maia, o tânără studentă dedicată, își concentrează acum o mare parte din timp asupra studiilor, ceea ce a redus momentele petrecute cu mama sa. Cu toate acestea, Teo Trandafir își exprimă constant mândria și admirația față de fiica ei, pe care o consideră o persoană plină de înțelepciune, inteligență și empatie.

Vedeta a recunoscut că Maia a adus cea mai mare fericire în viața sa de când a intrat în familia lor, iar acest sentiment nu s-a schimbat niciodată. Chiar dacă prioritățile s-au modificat odată cu trecerea anilor, legătura lor rămâne una strânsă și plină de afecțiune.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.