Eminem va fi bunic! Rapperul și fiica lui au făcut anunțul într-un mod de-a dreptul impresionant

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 04 oct 2024, 12:36

Eminem a aflat recent că va fi bunic

Sursa: Captură YouTube Eminem

Eminem, cunoscut ca unul dintre cei mai influenți artiști rap din lume, urmează să intre într-o nouă etapă a vieții, și anume cea de bunic.

Fiica lui Eminem, Hailie Jade Scott, în vârstă de 28 de ani, a anunțat recent că este însărcinată cu primul ei copil. Aceasta este o veste emoționantă atât pentru fani, cât și pentru familia sa.

Cum au făcut Eminem și fiica lui anunțul sarcinii

Vestea sarcinii nu a fost transmisă printr-o declarație oficială, ci a fost integrată într-un mod artistic și personal în cel mai recent videoclip al lui Eminem pentru piesa „Temporary”, realizată în colaborare cu Skylar Grey.

Pe parcursul melodiei, Eminem a dedicat câteva versuri fiicei sale, spunând că a scris piesa pentru a o ajuta să navigheze prin viață, în eventualitatea în care el nu va mai fi lângă ea. Într-o manieră emoționantă, videoclipul include imagini din viața lor de familie, iar unul dintre momentele cheie este cel în care Hailie îi spune tatălui său că va deveni bunic. La finalul clipului, fiica sa îi oferă un tricou personalizat cu echipa Detroit Lions, pe spatele căruia este inscripționat cuvântul „Bunicul”, alături de o fotografie de la ecografie.

Citește și: Cum arată fata lui Eminem, Hailie Jade Scott. Galerie FOTO

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

Eminem a reacționat cu un zâmbet larg, semn că are o relație caldă și apropiată cu Hailie. Deși nu a fost dezvăluit sexul copilului, momentul a marcat o etapă specială în viața artistului.

Cine este tatăl viitorului nepot al lui Eminem

Hailie și partenerul ei, Evan McClintock, și-au oficializat relația în urmă cu doar câteva luni, într-o ceremonie intimă desfășurată la Greencrest Manor din Battle Creek, Michigan.

Cuplul și-a început povestea de dragoste în 2016, iar în februarie 2023 s-au logodit. Ceremonia de nuntă, deși modestă, a fost plină de emoție și bucurie. Fiica lui Eminem a purtat o rochie albă elegantă, cu o fustă din tul și un voal fin.

Hailie Jade, care s-a afirmat ca influencer și a lansat podcastul „Just A Little Shady”, vorbește deschis despre copilăria sa trăită în umbra faimei tatălui său.

În primul episod al podcastului, ea a împărtășit experiențe din acea perioadă, și a povestit despre viața în autobuzul de turneu și despre momentele care, deși neobișnuite pentru majoritatea copiilor, pentru ea păreau normale. Acum, Hailie este pe punctul de a deveni mamă și de a crea propriile amintiri de neuitat alături de viitorul ei copil.

Citește și: Eminem, dat in judecata de un vagabond newyorkez, pentru 9 milioane de dolari

„Este atât de distractiv să mă uit în urmă... ca adult, îmi spun: „'Uau, era atât de suprarealist', și acum mă uit la acele amintiri și îmi dau seama cât de unice erau”,  a spus fiica lui Eminem, în podcast.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.