Finalul celei de-a doua serii de la „The Floor”: Cine va cuceri podeaua și va pleca acasă cu al doilea mare premiu, de 50.000 de lei?

Autor: Diana Tilă

În acest weekend, sâmbătă și duminică, de la ora 21:00, Kanal D difuzează ultimele două ediții din cea de-a doua serie a quiz show-ului „The Floor”.

Suspansul ajunge la cote maxime, iar telespectatorii sunt invitați să descopere cine va cuceri întreaga podea LED și va pleca acasă cu fabulosul premiu de 50.000 de lei.

Citește și: Un actor a câștigat primul mare premiu de 50.000 de lei la "The Floor"

Finalul celei de-a doua serii de la „The Floor”: Cine va cuceri podeaua și va pleca acasă cu al doilea mare premiu, de 50.000 de lei?

Sâmbătă, emisiunea ajunge la cea de-a treia ediție dintr-o serie captivantă, plină de răsturnări de situație și confruntări spectaculoase. Cei rămași în competiție își vor testa cunoștințele din domenii diverse, de la animale din România, la personalități istorice și literatură, luptând pentru a-și mări teritoriul pe uriașa podea LED.

Duminică, ediția finală a seriei va dezvălui cine va reuși să domine complet podeaua și să își asigure locul în istoria show-ului ca marele câștigător al celui de-al doilea premiu de 50.000

de lei. După ce prima serie l-a avut câștigător pe un actor, acum este rândul unui alt concurent să-și demonstreze abilitățile și să plece acasă cu premiul cel mare.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

Dan Negru, carismaticul prezentator al emisiunii, promite o seară plină de tensiune și surprize: „ De la episod la episod, concurenții devin tot mai puțini. Au rămas 25, oameni care luptă pentru teritorii cu mintea. Despre asta este The Floor!”,  spune prezentatorul in debutul editiei de sâmbătă a emisiunii.

Citește și: Premii pe bandă rulantă la “The Floor”: la fiecare patru ediții, un mare câștigător “The Floor” intră în posesia sumei de 50.000 de lei

În edițiile precedente, concurenții au oferit momente de neuitat. Eduard a surprins pe toată lumea refuzând un duel direct cu o colegă de breaslă, alegând în schimb un duel muzical, care i-a adus victoria. Liviu a reușit să-și extindă teritoriul încet, dar sigur, și a câștigat premiul ediției trecute, în valoare de 5.000 de lei. Acum, Syren va fi prima care va ataca în seara de sâmbătă – rămâne de văzut ce domeniu va alege să cucerească.

Nu ratați „The Floor”, sâmbătă și duminică, de la ora 21:00, doar pe Kanal D, și fiți martorii duelurilor care vor decide cine va câștiga inca un fabulos premiu de 50.000 de lei!

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.