Primele neînțelegeri dintre Bianca și Patrick. Ce se întâmplă între cei doi în ediția de mâine a emisiunii “Casa iubirii”: „Vezi că e urât ce ai făcut, Bianca”

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 04 oct 2024, 19:03

Geloziile au pus stăpânire pe ”Casa iubirii”

Sursa: Kanal D - Casa iubirii

Suspans în ediția de mâine a emisiunii ”Casa iubirii”. Concurenții vor avea parte de joculețe, iar Alexandra va face o dezvăluire neașteptată!

În ediția de mâine, 5 octombrie, a emisiunii ”Casa iubirii”, geloziile vor ieși la suprafață, iar Alexandra îi va dezvălui Robertei cu ce băiat din casă ar putea să interacționeze.

Citește și: Ce se întâmplă între Virginia și Gagea în camera roșie: declarație total neașteptată. Ce reacție are Alexandra când urmărește imaginile

Alexandra îi face o dezvăluire neașteptată Robertei

După ce Gagea a hotărât că este mult mai bine fără Alexandra, concurenta a făcut o dezvăluire neașteptată. Aceasta a interacționat cu Antoni după despărțirea de Gagea, însă nu acesta este băiatul care i-ar fi stârnit cu adevărat interesul.

Deși a dorit să păstreze suspansul, Roberta a ajuns la concluzia că Alexandra îl place pe Moldo.

Citește și: Concurenții din “Casa iubirii” l-au pus la zid pe Antoni: „Nu ai transmis nimic”. Cum se apără concurentul în fața valului de reproșuri

Alexandra: Știi care ar fi singura persoană cu care aș putea să interacționez în afară de el?

Roberta: Moldo? Ție îți place Moldo?

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

Alexandra: Suspans.

Geloziile ies la suprafață în ”Casa iubirii”

Deși nu formează încă un cuplu, Bianca se pare că este deja geloasă pe interacțiunile pe care Patrick le are cu alte fete din casă. În ediția de mâine, Virgina va trebui să-l hrănească pe Patrick, în timp ce aceștia vor fi legați la ochi.

Citește și: Antoni îl pune la punct pe Moldo! „Vorbesc cu Sebastian să te lase să-l mângâi pe mână”. Aflați de la ce a pornit discuția în „Casa iubirii” vineri, 4 octombrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Totul se va desfășura sub privirile Biancăi, care nu pare deloc încântată de jocul la care a fost supus Patrick. Acesta va încerca să o sărute, însă Bianca refuză, lucru care îl va enerva la culme pe Patrick.

Patrick: Vezi că e urât ce ai făcut, Bianca. Atât îți zic.

Patrick: Am dat s-o pup și s-a supărat pe mine.

Foarte urât că a făcut așa.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.