Cine este tânăra ucisă de un vecin în propria locuință din Bacău. Frații mai mici au sărit să o salveze: „S-a luptat cu el, a încercat să-l împingă “

Autor: Diana Bostan

Ea este tânăra ucisă în propria locuință din Bacău.

Sursa: Facebook

O crimă șocantă a avut loc în Bacău, joi, 3 octombrie. O tânără de 18 ani a fost înjunghiată mortal în propria locuință sub ochii fraților mai mici.

O tragedie cutremurătoare a avut loc într-o casă din comuna Scorțeni, județul Bacău, unde o adolescentă de 18 ani a fost înjunghiată mortal sub privirile îngrozite ale fraților săi gemeni, în vârstă de doar 9 ani.

Citește și: Ce ar fi făcut românul împușcat în cap de polițiștii de frontieră din Bulgaria! Întreaga scenă s-a petrecut sub ochii fiului său

Tânăra a fost atacată în propria locuință de un tânăr cunoscut cu probleme psihice

Potrivit știrileprotv.ro, atacatorul este un tânăr de 23 de ani, recent eliberat de la psihiatrie pe semnătura familiei. Localnicii spun că acesta nu își lua tratamentul și ar fi consumat droguri, ceea ce l-a făcut să devină violent.

"De la droguri.

Voiam eu să fiu moartă decât altul. Mai am unul care l-a văzut plin de sânge, e minor"
, a spus mama tânărului, potrivit observatornews.ro.

Citește și: Moarte învăluită în mister în Argeș. Cine este bărbatul găsit împușcat cu propria armă de vânătoare. Soția sa a făcut descoperirea macabră

Tânăra, originară din Republica Moldova, locuia împreună cu mama sa și frații în casa din Bacău.

Joi seară, aceasta se afla singură cu frații săi gemeni când atacatorul a intrat în locuință cerându-i un foc pentru a-și aprinde o țigară. Deși fata a reușit inițial să-l scoată afară, bărbatul s-a întors și a atacat-o mortal. După crimă, acesta a fugit acasă, aflată la câțiva kilometri distanță.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

"Fata cea mică s-a luptat cu el, a încercat să-l împingă. Fata cea mică, până am ajuns eu, i-a ţinut mâna la gât surorii ei", a povestit un vecin pentru sursa menționată anterior.

Medicii nu au mai putut face nimic pentru tânăra în vârstă de 18 ani

Potrivit știrileprotv.ro, o femeie care trecea pe lângă locuință a auzit zgomotele și a alertat fratele ei, care a intrat în casă și a găsit-o pe tânără în agonie, plină de sânge.

Imediat, a sunat la 112, iar victima a fost transportată de urgență la Spitalul Județean din Bacău, unde, din păcate, a decedat la scurt timp.

Între timp, suspectul a fost imobilizat de un alt sătean până la sosirea polițiștilor. Acesta, cunoscut cu afecțiuni psihice, a mai avut episoade violente în trecut. După ce a fost eliberat de la psihiatrie, familia era responsabilă de supravegherea lui și de administrarea tratamentului, însă localnicii susțin că tânărul nu era monitorizat corespunzător.

Citește și: Cine este bărbatul al cărui cadavru a fost plimbat cu un cărucior de cumpărături, în București. Victima ar fi fost lovită mortal cu o sapă

"L-am văzut că fugea prin porumb, printr-o grădină pe aici, dar nu ştiam ce a făcut. La fântâna aia l-am oprit. Era plin de sânge şi pe mâini şi pe faţă", a mai spus un vecin pentru observatornews.ro.

Acum, suspectul a fost reținut și va fi supus unei noi expertize psihiatrice, urmând să fie acuzat de omor. Tragedia a șocat întreaga comunitate, iar ancheta poliției continuă pentru a stabili toate detaliile acestui caz teribil.

Familia tinerei se pregătește de înmormântare

Comunitatea din Scorțeni s-a mobilizat în sprijinul familiei îndurerate a tinerei de 18 ani, care a fost ucisă în mod tragic în propria locuință. Vecinii și rudele au inițiat o campanie de strângere de fonduri pentru a oferi ajutor financiar familiei în aceste momente grele, atât pentru acoperirea costurilor înmormântării, cât și pentru a ușura povara pierderii suferite.

Oamenii din localitate speră ca, prin solidaritatea lor, să aline puțin durerea celor rămași în urmă și să le ofere sprijinul necesar în fața acestei tragedii devastatoare.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.