O tânără în vârstă de 27 de ani a murit la birou. Femeia a leșinat o dată, însă ar fi fost ignorată de superiori. Care este cauza decesului

Autor: Diana Bostan

O tânără a suferit un infarct fatal la locul de muncă.

Sursa: Pixabay

Tragedie în București, unde o tânără de 27 de ani a suferit un infarct fatal la locul de muncă. Tânăra a leșinat o dată în timpul programului, însă, în loc să fie trimisă acasă sau să primească ajutor medical, a fost ignorată de superiori.

Martorii spun că, deși i s-a făcut rău, nimeni nu a chemat ambulanța la primul leșin, iar tânăra a fost lăsată să își continue ziua de lucru. Potrivit observatornews.ro, câteva ore mai târziu, după un al doilea episod de pierdere a cunoștinței, a fost, în sfârșit, solicitat ajutorul medical, dar era deja prea târziu.

Citește și: Cine este tânăra ucisă de un vecin în propria locuință din Bacău. Frații mai mici au sărit să o salveze: „S-a luptat cu el, a încercat să-l împingă “

O tânără a suferit un infarct fatal la locul de muncă 

Potrivit martorilor, tânăra lucra la o editură din Capitală și, la ora 11:00, și-a pierdut prima dată cunoștința. Cu toate acestea, nu s-a sunat la 112, deoarece și-a revenit rapid. În loc să fie trimisă acasă sau să i se ofere îngrijiri medicale, angajatorii i-au oferit o simplă pastilă de calciu. Două ore mai târziu, tânăra a leșinat din nou, de data aceasta într-un mod violent, căzând de pe scaun și vomitând.

În acel moment, colegii au sunat la ambulanță.

„A leşinat şi nimeni nu a chemat salvarea, pentru că ea şi-a revenit. Dar nici nu a fost trimisă acasă", a povestit un martor, potrivit sursei menționate anterior.

Citește și: Operațiile estetice i-au adus sfârșitul Vivianei, o tânără în vârstă de doar 24 de ani. Femeia ar fi suferit șase intervenții chirurgicale într-o singură zi

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cum i-a urat Ileana Sterp "La mulți ani!" cumnatei sale pe Instagram. Logodnica lui Culiță Sterp a blocat-o în mediul online: "Ne-am greșit și ne-am zis vorbe la nervi!"

Echipajul de urgență sosit inițial nu avea medic la bord, iar intervenția a fost continuată de o a doua ambulanță. Cu toate eforturile depuse, resuscitarea nu a avut succes, iar decesul a fost confirmat după o oră.

Conform sursei menționate anterior, tânăra lucra de acasă de patru ani, iar recent, ea și ceilalți peste 100 de angajați ai companiei au fost forțați să revină la birou, lucru care, conform colegilor, a dus la creșterea stresului și a volumului de muncă.

Martorii susțin că angajații erau presați să facă ore suplimentare neplătite și că atmosfera devenise una tensionată.

Colegii fetei spun că organismul tinerei ar fi cedat de la volumul mare de muncă şi de la stres

Decizia conducerii de a obliga angajații să revină la birou după o lungă perioadă de muncă remote a stârnit nemulțumiri și conflicte. Se pare că un număr semnificativ de angajați a ales să își dea demisia, iar colegii tinerei decedate consideră că presiunea exercitată asupra lor ar fi contribuit la tragedie.

Compania nu a oferit încă nicio reacție oficială cu privire la acest incident. Urmează ca autopsia să stabilească cu exactitate cauzele decesului.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.