Ceartă aprigă în ”Casa iubirii!”. Roberta aruncă ecusonul și părășește platoul emisiunii. Virginia a scos-o din sărite pe iubita lui Sebastian

Autor: Diana Bostan

Tensiunile cresc între Roberta și Virginia 

Sursa: Kanal D - Casa iubirii

În gala de duminică a emisiunii ”Casa iubirii”, Virginia și Roberta au avut un nou schimb de replici, după conflictul avut la vestiare,

Gala „Casa Iubirii” de astăzi a fost marcată de un conflict puternic între Virginia și Roberta, un moment tensionat care a stârnit numeroase discuții între concurenți. Totul a pornit de la o serie de reproșuri și acuzații între cele două, iar atmosfera a devenit rapid explozivă.

Citește și: Teodora, în lacrimi după ce Robi ia o decizie radicală: "Nu merită!" Roberta și Sebastian părăsesc platoul emisiunii: "Am luat o decizie!" Ce se întâmplă duminică, 6 octombrie, în Gala Casa iubirii, de la orele 16:00 și 19:00, la Kanal D

Virginia și Roberta au avut un nou schimb de replici acide

Virginia și Roberta au avut parte de un conflict la vestiare, Roberta fiind acuzată de faptul că ar fi sărit la bătaie. Virginia este de părere că atitudinea Robertei a fost total nepotrivită, menționând faptul că ea nu ar fi reacționat așa.

Sebastian a sărit în ajutorul iubitei sale, reproșându-i Virginiei faptul că se implică prea mult în conflictele din casă.

Citește și: Alexandra, îndrăgostită în secret de Moldo? Ce dezvăluire neașteptată i-a făcut bruneta Robertei: „Îl simt capabil...”

Virginia: Eu tot nu aș fi sărit la bătaie. Maxim te duci să întrebi. 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cum i-a urat Ileana Sterp "La mulți ani!" cumnatei sale pe Instagram. Logodnica lui Culiță Sterp a blocat-o în mediul online: "Ne-am greșit și ne-am zis vorbe la nervi!"

Sebastian: Hai mă Virginia, lasă-mă. Faci jocuri, te bagi în toate jocurile. Sincer nu te înțeleg. Ai aștepta ziua în care să vii să răbufnești. 

În aceeași gală tensionată, Roberta a avut un moment dramatic când, vizibil afectată de discuțiile și conflictele din casă, și-a aruncat ecusonul și a părăsit platoul. Gestul ei a fost interpretat ca un semn de nemulțumire profundă față de situațiile care se desfășoară în „Casa Iubirii”. 

Roberta susține că Virginia se victimizează

Pe de altă parte, Roberta a fost clară în poziția ei, justificându-și acțiunile cu o declarație emoțională. Aceasta a transmis că nu poate rămâne indiferentă când observă că lucrurile nu sunt corecte în jurul ei.

Citește și: Bianca, criză de gelozie în ”Casa iubirii”, după ce Patrick se joacă cu Virginia. Concurentul e uluit de reacția ei: „Foarte urât!”. Cum se apără tânăra

Virginia: Tu ce căutai cu mâna pe mâna mea.

Roberta: Nu pot să mă potolesc când văd nedreptăți.

Discuțiile din gală au arătat cât de fragile sunt relațiile din „Casa Iubirii” și cum tensiunile dintre concurenți pot escalada rapid, creând o atmosferă încărcată de emoții și neînțelegeri. 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.